Zlatan såg The Maulers match.
1 av 6
Zlatan såg The Maulers match. - Foto: TV€4/Bildbyrån
Zlatan hade varit på plats om det inte vore för att han hade match mot Saint-Etienne dagen efter.
2 av 6
Zlatan hade varit på plats om det inte vore för att han hade match mot Saint-Etienne dagen efter. - Foto: Per Larsson
3 av 6
- Foto: JESSICA GOW / TT
4 av 6
- Foto: JESSICA GOW / TT
5 av 6
- Foto: JESSICA GOW / TT
6 av 6
- Foto: JESSICA GOW / TT

Zlatan: "För mig är The Mauler en mästare"

Trots egen match dagen efter stannade Zlatan uppe för att se The Maulers fajt mot Anthony Johnson.


Att det finns ett alldeles särskilt band mellan Zlatan Ibrahimovic och Alexander "The Mauler" Gustafsson visste vi redan. Under söndagen delade Zlatan med sig av sina tankar om UFC-fajterns förlust mot Anthony "Rumble" Johnson via sina sociala medier. 

För TV4 utvecklade han de tankarna efter hans och Paris Saint-Germains 1–0-seger borta mot Saint-Etienne. Han berättade bland annat att han, trots egen match, valde att hålla sig vaken framför tv:n för att se UFC-mötet i Tele 2 Arena.


Bildkälla: Per Larsson/TT Bild

"Jag höll mig vaken"

– Jag såg matchen, jag höll mig vaken. Synd. Jag lider lite med honom med tanke på allt som byggs upp runtomkring honom. Det var hur stort som helst. Allting var perfekt ju: hela atmosfären, fullsatt, säger han och fortsätter:

– Det var rätt person som gick in i ringen men sen förlorade han men det är som jag sa: Det är en sak att förlora och en annan sak att vara en förlorare.


Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Zlatan hade varit på plats om han varit ledig

Hade inte Zlatan varit upptagen hade han varit på plats för att stötta The Mauler – som han är övertygad om kommer att komma tillbaka i storslag. 

– För mig är han en mästare. Han kommer tillbaka ännu starkare och han har hela Sverige bakom sig. Det visade vi på galan och hade jag varit ledig hade jag varit på plats vid hans sida. Tyvärr var jag inte det men han kommer tillbaka ännu starkare. Det är något jag kan garantera.

För att höra Zlatans ord, se drygt två minuter in i klippet. 


/
UFC
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Florida vann efter galna räddningar

2 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

2 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.