Lördag 23 Okt
Stockholm

Zlatan: "För mig är The Mauler en mästare"

Zlatan såg The Maulers match.
1 av 6
Zlatan såg The Maulers match. Foto: TV€4/Bildbyrån
Zlatan hade varit på plats om det inte vore för att han hade match mot Saint-Etienne dagen efter.
2 av 6
Zlatan hade varit på plats om det inte vore för att han hade match mot Saint-Etienne dagen efter. Foto: Per Larsson
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Trots egen match dagen efter stannade Zlatan uppe för att se The Maulers fajt mot Anthony Johnson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att det finns ett alldeles särskilt band mellan Zlatan Ibrahimovic och Alexander "The Mauler" Gustafsson visste vi redan. Under söndagen delade Zlatan med sig av sina tankar om UFC-fajterns förlust mot Anthony "Rumble" Johnson via sina sociala medier. 

För TV4 utvecklade han de tankarna efter hans och Paris Saint-Germains 1–0-seger borta mot Saint-Etienne. Han berättade bland annat att han, trots egen match, valde att hålla sig vaken framför tv:n för att se UFC-mötet i Tele 2 Arena.


Bildkälla: Per Larsson/TT Bild

"Jag höll mig vaken"

– Jag såg matchen, jag höll mig vaken. Synd. Jag lider lite med honom med tanke på allt som byggs upp runtomkring honom. Det var hur stort som helst. Allting var perfekt ju: hela atmosfären, fullsatt, säger han och fortsätter:

– Det var rätt person som gick in i ringen men sen förlorade han men det är som jag sa: Det är en sak att förlora och en annan sak att vara en förlorare.


Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Zlatan hade varit på plats om han varit ledig

Hade inte Zlatan varit upptagen hade han varit på plats för att stötta The Mauler – som han är övertygad om kommer att komma tillbaka i storslag. 

– För mig är han en mästare. Han kommer tillbaka ännu starkare och han har hela Sverige bakom sig. Det visade vi på galan och hade jag varit ledig hade jag varit på plats vid hans sida. Tyvärr var jag inte det men han kommer tillbaka ännu starkare. Det är något jag kan garantera.

För att höra Zlatans ord, se drygt två minuter in i klippet. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela