Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnan otrogen – då hängde gravida flickvännen ut honom

- 17/02/2015, 09:26
Delanie och Racine.
1 av 3

Delanie och Racine.

Instagram

Delanie i Titans.
2 av 3

Delanie i Titans.

Ap

Inlägget i sin helhet.
3 av 3

Inlägget i sin helhet.

Instagram

Delanie Walker lämnade den gravida flickvännen hemma för att gå ut och ragga.

Han heter Delanie Walker och spelar fotboll i NFL-laget Tennessee Titans

Hans flickvän sedan 10 år, Racine, är gravid i fjärde månaden och tröttnade på hans offseason-raggande. 

När hon fick reda på att han varit otrogen gjorde hon ett inlägg på hans instagram. Så här börjar det:

”Det här är min flickvän/fästmö sedan 10 år tillbaka. Hon heter Racine. Jag gjorde slut med henne för bara några dagar sedan, precis som jag gör varje februari för jag har ingen självkontroll under off season. 

Jag är en ‘kändis’ och hon ser inte tillräckligt bra ut längre för min ‘image’ när jag inte spelar football. Hon är också gravid i fjärde månaden så jag tyckte det var perfekt tajming att bedra henne."

Och hon fortsätter:

"Jag har hånglat mig runt i Nashville som en hora och sagt till alla att jag är singel fastän vi planerat att skaffa det här barnet och jag friat till henne senaste fem åren. 

Jag får henne att tro att jag går att lita på, när jag egentligen är en gigantisk lögnare som gör tricks som en hund för minsta lilla uppmärksamhet på andras bekostnad eftersom jag bara bryr mig om mig själv och min ‘image’.

Jag lever för att se allt jag kan få i stället för att värdesätta allt jag har. Jag bryr mig om andra kvinnors åsikter i stället för hennes, och av någon anledning vill Racine inte gifta sig med mig… 

Jag antar att det beror på att jag är för snygg. Nåväl, jag skickade fyra dussin rosor till henne idag, hoppas hon blir glad av det. Vi får se…

Skämt åsido, grattis Delanie, du ska få en dotter…Kram Racine”.

Läs inlägget i dess helhet nedan.

Bildkälla: Deadspin 

Gjorde flickvännen rätt?