Delanie i Titans.
Delanie i Titans. - Foto: Ap

Stjärnan otrogen – då hängde gravida flickvännen ut honom

Delanie Walker lämnade den gravida flickvännen hemma för att gå ut och ragga.


Han heter Delanie Walker och spelar fotboll i NFL-laget Tennessee Titans

Hans flickvän sedan 10 år, Racine, är gravid i fjärde månaden och tröttnade på hans offseason-raggande. 

När hon fick reda på att han varit otrogen gjorde hon ett inlägg på hans instagram. Så här börjar det:

”Det här är min flickvän/fästmö sedan 10 år tillbaka. Hon heter Racine. Jag gjorde slut med henne för bara några dagar sedan, precis som jag gör varje februari för jag har ingen självkontroll under off season. 

Jag är en ‘kändis’ och hon ser inte tillräckligt bra ut längre för min ‘image’ när jag inte spelar football. Hon är också gravid i fjärde månaden så jag tyckte det var perfekt tajming att bedra henne."

Och hon fortsätter:

"Jag har hånglat mig runt i Nashville som en hora och sagt till alla att jag är singel fastän vi planerat att skaffa det här barnet och jag friat till henne senaste fem åren. 

Jag får henne att tro att jag går att lita på, när jag egentligen är en gigantisk lögnare som gör tricks som en hund för minsta lilla uppmärksamhet på andras bekostnad eftersom jag bara bryr mig om mig själv och min ‘image’.

Jag lever för att se allt jag kan få i stället för att värdesätta allt jag har. Jag bryr mig om andra kvinnors åsikter i stället för hennes, och av någon anledning vill Racine inte gifta sig med mig… 

Jag antar att det beror på att jag är för snygg. Nåväl, jag skickade fyra dussin rosor till henne idag, hoppas hon blir glad av det. Vi får se…

Skämt åsido, grattis Delanie, du ska få en dotter…Kram Racine”.

Läs inlägget i dess helhet nedan.

Bildkälla: Deadspin 

NFL
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gjorde flickvännen rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

1 timme sedan

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.