4 av 5 Ninjor i Pyjamas.
1 av 4
4 av 5 Ninjor i Pyjamas. - Foto: TT Bild
Lägret har ingen åldersgräns.
2 av 4
Lägret har ingen åldersgräns. - Foto: TT Bild
Proffsen ska lära ut sina knep.
3 av 4
Proffsen ska lära ut sina knep. - Foto: TT Bild
Övernattning och mat ska ingå i priset.
4 av 4
Övernattning och mat ska ingå i priset. - Foto: TT Bild

Nu kan du åka på e-sportläger – med världsstjärnor

I sommar är det tänkt att det ska gå ett e-sport läger där proffs kommer hjälpa dig att bli bättre.


Det är det klassiska laget Ninjas in Pyjamas som tillsammans med eventbolaget Eventosaurus tänker starta lägret, skriver Aftonbladet

Tanken är att alla som deltar i lägret ska få hjälp av de proffs som kommer finnas på plats och lämna lägret som bättre spelare.

– Vår ambition är att det ska vara en exklusiv känsla, att de som är med ska känna sig speciella och sedda och få hjälp med sådant som är svårt att lära sig annars, säger projektledaren Andjela Kusmuk.

Lägret ska gå under namnet Area08 och kommer ha plats för 300 spelare. Spelen som kommer att spelas är CS:GO, Dota 2 och League of Legends och det kommer att finnas proffsspelare på plats, bland annat från NiPs CS:GO lag. 

– Vi kommer använda spelare och managers som coacher och efter man lärt sig av proffsen får deltagarna tillämpa det de lärt sig själva för att se om det skett förbättringar. Vår ambition är att det ska vara en exklusiv känsla, att deltagarna ska känna sig speciella och sedda och få hjälp med det man känner att man behöver få hjälp med. Tips och tricks på saker som är svåra att lära sig annars, säger Kusmuk.

Lägret ska hållas i Nynäshamn och ingen åldersgräns är satt, däremot kommer det råda alkoholförbud för att så många som möjligt ska kunna delta. Priset kommer troligen ligga på två nivåer, en billigare där man får ta med sin egen utrustning och en där man hyr på plats. Mat och övernattning ska ingå.

/
/
/
Lan
/
/
Nip
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du e-sport?
Tack för din röst!