Tatueringarna avslöjar Rouseys nakenfoton

Ronda Rousey verkar posera helt näck i ett kommande nummer av grabbtidningen Sports Illustrated.


Det är en redaktör för Sports Illustrated som har laddat upp bilden på vad som verkar vara Ronda Rouseys nakna rumpa på sin Instagram.

Redaktören skriver ingenstans att stjärten tillhör MMA-stjärnan, men uppmärksamma följare kände igen hennes tatueringar på handlederna.

Baddräkten på bilden är målad på kroppen, vilket man ser om man tittar riktigt noga.


Rousey är inte ovan vid att agera modell. Hon har bland annat varit på framsida av tidningen Self.

/
UFC
/
/
Hade du vågat tjafsa med Rousey?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dahlqvist bröt skidan – svenska laget långt efter

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

1 timme sedan
Nu är det dags för hundrade upplagan av Vasaloppet. Vilka är favoriter? Hur märks det för åkarna att det är ett jubileumslopp? Här kommer en guide som hjälper dig att följa årets lopp.

Svenska succén: Kramer och Larsson till VM-semi

1 timme sedan
Medeldistanslöparen Andreas Kramer och sprintern Henrik Larsson slog båda till med årsbästa i försöken. Men medan Kramer kan dra sig tillbaka för dagen väntar en hektisk kväll för Larsson. Jag är sjukt taggad. Jag brukar bli bättre och bättre ju fler lopp jag springer på ett mästerskap, säger Larsson.

Elvira Öbergs revansch: Tvåa i Holmenkollen

2 timmar sedan
Efter en tung säsong och ett svagt individuellt VM tog Elvira Öberg revansch. Den svenska skidskyttestjärnan slutade tvåa i distansloppet i Holmenkollen.

Tävlingskrock för svenskhoppet – missar EM

2 timmar sedan
Den första stöten lovade riktigt gott. Axelina Johansson fick i väg kulan 18,68 meter – och gladde sig åt årets hittills längsta stöt. Men roligare än så fick hon inte. Jag tycker ändå att jag gör bra ifrån mig, säger hon efter åttondeplatsen i inne-VM.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

2 timmar sedan
Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.