Gustafsson vill att våldet ska sluta.
1 av 4
Gustafsson vill att våldet ska sluta. - Foto: Bildbyrån
The Mauler är trött på att ambulanser vandaliseras.
2 av 4
The Mauler är trött på att ambulanser vandaliseras. - Foto: Bildbyrån
The Mauler.
3 av 4
The Mauler. - Foto: Bildbyrån
The Mauler.
4 av 4
The Mauler. - Foto: Bildbyrån

Alexander Gustafssons starka uppmaning: "Det ni gör är fel"

Vår stora UFC-stjärna Alexander Gustafsson säger ifrån mot det våld som har drabbat våra ambulansförare den senaste tiden.


Den senaste tiden har flera av våra utryckningsfordon blivit attackerade när de varit ute på uppdrag. Något som fått Alexander Gustafsson att reagera på Facebook.

– Vi måste komma ihåg att människorna i uniform kommer till oss för att våra vänner, vår familj eller våra grannar behöver hjälp, skriver han i ett hyllat Facebook-inlägg.

Gustafsson skriver att han hoppas att han kan använda sitt kändisskap för att sprida lugn.

– Jag hoppas att andra unga män i Sverige vill ta emot några råd från mig och jag hoppas verkligen att mitt kändisskap kan göra nytta. För tillfället är jag i San Diego för att träna inför min nästa match. Jag har läst nyheterna från Sverige och något som verkligen oroar mig är problemen med vandaliserade polisbilar och ambulanser, skriver han i inlägget.

Läs inlägget i sin helhet här:


UFC
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

3 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.