Här är listan på de bästa sportbarerna.
1 av 4
Här är listan på de bästa sportbarerna.
Premier League kan du se på lördagen.
2 av 4
Premier League kan du se på lördagen.
Och på söndagen.
3 av 4
Och på söndagen.
Allsvenskan drar igång i morgon.
4 av 4
Allsvenskan drar igång i morgon.

Här är de bästa sportbarerna i Stockholm – och den värsta

Allsvenskan, La Liga, Premier League och Serie A går på TV i helgen. Men vart ska man se på allt för att få den bästa upplevelsen? Nyheter24 har listat de allra bästa sportbarerna och den allra värsta,


1. Enzo´s Hornhuset

Här har vi den ohotade ettan. Pizzan är så god så att det bara är löjligt. Det bästa med allt är att det känns nästan nyttigt att äta den på grund av den frasiga botten. En öl går på 64 kronor och det kan väl svida lite men pizzan och den sköna, avslappnade miljön gör att det känns helt okej.

2. Olearys Östermalm

Olearys är alltid Olearys. Man vet vad man får men det är något med Olearys Östermalm som lockar lite mer än andra ställen. Det kanske är den lugna atmosfären på storgatan som gör det väldigt behagligt att titta på fotboll här.

3. Retro Odenplan

De flesta Retro-barerna brukar vara väldigt tråkiga och stela med sjukt ful, röd inredning. Men sen så har vi Retro på sveavägen och det är faktiskt ett riktigt trevligt ställe. Baren är liten så det är ofta fullt och sen ligger ölen runt 30 kronor, vilket är trevligt!

Och här är den allra värsta.

Retro Fridhemsplan

En gång har undertecknad varit där men det var en sådan hemsk upplevelse så att det har satt ärr inombords. När en sportbar spelar konstig musik istället för att ha ljudet från matchen igång så är det något riktigt fel. Hamburgaren var även riktigt äcklig och baren är alldeles för stor och opersonlig. Men servitrisen var snäll i alla fall.

/
/
Öl
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Enzo´s den bästa sportbaren?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.