Här är listan på de bästa sportbarerna.
1 av 4
Här är listan på de bästa sportbarerna.
Premier League kan du se på lördagen.
2 av 4
Premier League kan du se på lördagen.
Och på söndagen.
3 av 4
Och på söndagen.
Allsvenskan drar igång i morgon.
4 av 4
Allsvenskan drar igång i morgon.

Här är de bästa sportbarerna i Stockholm – och den värsta

Allsvenskan, La Liga, Premier League och Serie A går på TV i helgen. Men vart ska man se på allt för att få den bästa upplevelsen? Nyheter24 har listat de allra bästa sportbarerna och den allra värsta,


1. Enzo´s Hornhuset

Här har vi den ohotade ettan. Pizzan är så god så att det bara är löjligt. Det bästa med allt är att det känns nästan nyttigt att äta den på grund av den frasiga botten. En öl går på 64 kronor och det kan väl svida lite men pizzan och den sköna, avslappnade miljön gör att det känns helt okej.

2. Olearys Östermalm

Olearys är alltid Olearys. Man vet vad man får men det är något med Olearys Östermalm som lockar lite mer än andra ställen. Det kanske är den lugna atmosfären på storgatan som gör det väldigt behagligt att titta på fotboll här.

3. Retro Odenplan

De flesta Retro-barerna brukar vara väldigt tråkiga och stela med sjukt ful, röd inredning. Men sen så har vi Retro på sveavägen och det är faktiskt ett riktigt trevligt ställe. Baren är liten så det är ofta fullt och sen ligger ölen runt 30 kronor, vilket är trevligt!

Och här är den allra värsta.

Retro Fridhemsplan

En gång har undertecknad varit där men det var en sådan hemsk upplevelse så att det har satt ärr inombords. När en sportbar spelar konstig musik istället för att ha ljudet från matchen igång så är det något riktigt fel. Hamburgaren var även riktigt äcklig och baren är alldeles för stor och opersonlig. Men servitrisen var snäll i alla fall.

/
/
Öl
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Enzo´s den bästa sportbaren?
Tack för din röst!