Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu får det vara nog – ni kan inte presentera en tröja så här United

- 30/07/2016, 11:13
Nu får det vara nog med konstiga presentationer av matchtröjor.
1 av 2

Nu får det vara nog med konstiga presentationer av matchtröjor.

Twitter

Suck.
2 av 2

Suck.

Twitter

År efter år presenterar klubbar sina nya tröjor på konstiga och onaturliga sätt. Vem gillar det? Vem tycker det här är coolt?

Då var det dags igen. Manchester United släppte deras tredje matchställ under gårdagen. Bland annat frontade Zlatan Ibrahimovic presentationen som bara är så konstig.

Till Uniteds försvar är de inte ensamma. Nästan alla klubbar slår på stort när den nya tröjan ska presenteras. Och självklart ska de göra det, klubbarna vill såklart sälja tröjor vilket är en stor del av deras inkomstkälla. Men det finns andra sätt att göra det på än att göra som United nu gjort:

Varför skulle Ashley Young stå så där? Jag säger som förra jurydeltagaren i Idol.


Jag kan inte ens förstå att spelarna går med på det här. Jag har alltid undrat över att många klubbar, både i Sverige och i utlandet inte bjuder supportrarna på att få komma närmare sin klubb de älskar genom reportage och djupare intervjuer med spelare.

Jag har alltid kommit fram till slutsatsen att spelarna hellre är hemma och spelar FIFA, men om de nu går med på det här...

En annan klubb som nyligen släppt sin hemmatröja för kommande säsong är Arsenal. Och det är hit klubbar borde kolla för att få inspiration.

Inga konstiga poser och inga sängkammarblickar, utan endast tre ganska snygga fotbollsspelare som bär upp en tröja bra. Det räcker så.

Ett stor plus är också att de inkluderar supportrarna i presentationen, det är ju dessa som ska köpa tröjorna så det får väl ses om en ganska smart idé att ha en bra kontakt med dem.