Det var i Johanna Kontas match mot Svetlana Kuznetsova som Paul sa den homofobiska kommentaren.
1 av 2
Det var i Johanna Kontas match mot Svetlana Kuznetsova som Paul sa den homofobiska kommentaren. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN
Det var under kiss-cam som han sa att han hoppades att kameran inte skulle landa på två män.
2 av 2
Det var under kiss-cam som han sa att han hoppades att kameran inte skulle landa på två män. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN

Internet rasar efter kommentatorns homofobiska kommentar under OS

När det var dags för "kiss-cam" under en OS-match i tennis så hoppades kommentatorn att kameran inte skulle landa på två män.


Som sig bör i stora mästerskap eller Olympiska spel så var det under tisdagen dags för "kiss-cam" när Johanna Konta mötte Svetlana Kuznetsova i OS-tennisen

Kommentatorn i matchen, den förra tennisspelaren Paul Hand var på glatt humör och kommenterade alla personer som kameran landade på. Men mellan hans skämt fällde han en homofobisk kommentar som har upprört många. Hand sa: "Vi får hoppas att kameran inte landar på två män bredvid varandra."


Det hela har upprört väldigt många på sociala medier. En skriver att det är oförsvarligt från Pauls sida.

Medan en annan skriver att någon kan hälsa Paul att det är okej att två män kysser varandra.

Efter kommentaren har BBC där Paul arbetar gått ut med en ursäkt.

– Kommentaren var opassande och vi ber om ursäkt till de av våra tittare som blev stötta, ska en pressperson inom BBC sagt enligt The Mirror.

Du kan även läsa om extremidrottaren som dök från 20 meter och dog.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.