Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4316
reaktioner idag

Pojkvännens kärlekshälsning till Anna Holmlund: "Vill se hennes leende igen"

Anna Holmlunds pojkvän och landslagskollega har uttalat sig om olyckan för första gången. "Vill se hennes leende igen" skriver han på Instagram.

I måndags kraschade skicross-stjärnan Anna Holmlund​ när hon tränade inför kommande världscuptävlingarna i Innichen.

Anna Holmlund​.

I måndags kraschade skicross-stjärnan Anna Holmlund när hon tränade inför kommande världscuptävlingarna i Innichen. Hon har opererats för huvudskador på ett sjukhus i Italien och varit nedsövd sedan dess.

Både hennes föräldrarna och pojkvännen Victor Öhling Norberg finns vid 29-åringens sida.

– Förmodligen och förhoppningsvis får vi uppdatering och lite planer för dagarna framöver. Om man kan flytta henne eller inte på ett tag, och vad som blir bäst för hennes återhämtning. Jag vet inget om en plan just nu, sa sportchefen över landslaget Joel Båtelson till SVT under gårdagen.

Pojkvännen ställde in tävlingarna och har varit vid sin flickväns sida sedan olyckan, och idag har han för första gången uttalat sig på Instagram, skriver Aftonbladet.

”Tack så hemskt mycket till alla som stöttar Anna och mig, och hennes familj genom detta. Anna älskar havet och denna bild är från Californien för några år sedan. Allt jag vill är att få se hennes leende igen, älskar dig Anna”, skriver han under en bild på paret.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Mer:

16-åriga Bells rap har setts av tusentals: "Det som händer nu är fel"