Ronaldo har tatuerat en hyllning till CS:GO-proffset.
1 av 2
Ronaldo har tatuerat en hyllning till CS:GO-proffset. - Foto: Twitter / Liquipedia
Den föreställer Olofmeister.
2 av 2
Den föreställer Olofmeister. - Foto: Liquipedia

Ronaldo, 18, tatuerade hyllning till Olofmeister

Kan det här vara Olofmeisters största fan? Ronaldo har hyllat E-sportspelaren med en tatuering.


Om du verkligen gillar något vill du såklart vara ett äkta fan. Ett sätt att visa att du menar allvar är att göra en permanent hyllning – som till exempel en tatuering på din kropp.

Det gjorde 18-åriga Ronaldo Basílio från Pacatuba, Brasilien, som Fragbite skriver om. Han ville visa sin kärlek till CS:GO och tatuerade in ett grafitti-motiv som föreställer Olof "olofmeister" Kajbjer.

tatuering olofmeisterBildkälla: Twitter

– Alltså, bakgrundshistorien är ganska enkel egentligen. Jag har en stor passion för att spela Counter-Strike: Global Offensive. Sen kom idén upp att göra något som kan relateras till spelet. Eftersom att det var min första tatuering ville jag göra något speciellt och då blev det ingen mindre än olofmeister, för att han om någon är speciell. Tanken är att fylla ut det med graffiti-hyllningarna dedikerade till coldzera från SK och s1mple från Na`Vi också, säger Basílio till Fragbite.

Bilden är inte vilken bild som helst. Den finns med i kartan Overpass och är just en hyllning till Olofmeister för den insats han gjorde i en match mellan Fnatic och Team Dignitas under semifinalen av ESL One Cologne 2014.

Olofmeister har själv sett tatueringen och svarar i en tweet: "broooooo! You are crazy!"

Får du inte nog av tattoos måste du se Simons sjuka penis-tatuering och de här 16 galna tatueringarna som bara riktiga fotbollssupportrar skulle skaffa.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna tatuera et CS:GO-motiv?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.