Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jack Lahne: "Milošević är jobbigast att möta"

- 30/01/2019, 08:55 -

BP-talangen Jack Lahne avslöjar i senaste avsnittet av Studio Allsvenskan vem i ligan som är värst att möta samt vem som är bäst på trash talk. Svaret på båda frågorna blev AIK-spelaren Alex Milošević.

Det var i podcasten Studio Allsvenskan som Brommapojkarnas Jack Lahne under onsdagen avslöjade vem i ligan som är värst att möta. Jack berättar också vem i Allsvenskan han tycker är bäst på trash talk. Det visade sig dessutom att det handlade om samma person, nämligen AIK-spelaren Alexander Milošević.

– Milošević är den jobbigaste spelaren jag mött. Han är i ditt öra hela tiden, snackar hela tiden, förklarar Jack i podcasten. 

Anledningen till att den vindsnabbe BP-anfallaren anser att Milosevic både är värst att möta samt bäst på trash talk grundas i ett litet tjafs de hade på planen. I podcasten berättar Jack om situationen från matchen AIK-Brommapojkarna på Friends Arena.

"Jag älskar att göra det"

– Vi hade ett litet tjafs. Jag råkade ramla över honom framför hela Norra Stå. Då sa Milošević: "nästa gång ska jag kapa benen av dig", förklarar Jack och fortsätter: 

– Så varje gång jag fick bollen tänkte jag vänta bara, sen kände jag bara att jag skulle springa ifrån honom.

På frågan huruvida han själv var bra eller dålig på trash talk svarar den 17-årige supertalangen: 

– Extremt bra! Jag har det där att jag är ung, så ett tag till kan jag använda det. Jag älskar att göra det, men ibland känner jag att det blir för mycket. 

Är det någon som blivit riktigt sur? 

– Milošević. Vi hade ju ett litet tjafs som sagt. Då sa han: "Du är bara snabb". Jag svarade: "Aha, men du var känd". Sen tänkte jag oj, sa jag just det där till han. 

Om det blir några fler duster mellan AIK-backen och BP-talangen under kommande säsong är dock oklart. Enligt medieuppgifter ryktas Alexander Milošević till klubbar i Europa och än så länge är Jack Lahne kvar i Brommapojkarna som kommer att spela i Superettan kommande säsong. 

Lyssna på hela avsnittet med Jack Lahne här! 

Tror du Jack Lahne spelar Allsvenskan 2019?