Studio Allsvenskan står där Chelsea FC grundades.
Marcus Birro, Hugo Månsson och Henrik Eriksson utanför The Butcher's Hook i London. - Foto: Fabian Rosenberg

Studio Allsvenskan gör Chelsea FC – en komplett London-guide

Studio Allsvenskan var nyligen i Italien för att besöka Rom-klubbarna Lazio och Roma.
Nu har poddtrion besökt London för att göra Chelsea... och delar sina bästa tips om den engelska huvudstaden.
Se hela resan i Studio Allsvenskans senaste avsnitt!


För en månad sedan reste fotbollspodden Studio Allsvenskan – med Marcus Birro, Henrik Eriksson och Hugo Månsson – till den italienska huvudstaden Rom för att berätta om de två storklubbarna AS Roma och SS Lazio. De tidigare avsnitten kan du se här!

Fick du inte heller nog av deras första resa?

Nu har Studio Allsvenskan nämligen dragit i väg på nytt – och kommit med ett ännu ett tv-avsnitt.

Här är Studio Allsvenskans kompletta London-guide!

Denna gång bär det av till London, där poddtrion tar oss igenom huvudstaden och delar sina bästa tips på restauranger, barer och sevärda platser. Men framför allt visar Birro, Eriksson och Månsson den gigantiska fotbollsklubben Chelsea FC på nära håll. 

Vi får se var storklubben grundades, fotbollsarenan Stamford Bridge samt historiska platser med anknytning till just Chelsea. Och vi får ta del av den häftiga uppladdningen inför den viktiga ligamatchen mot Wolves. 

Se hela avsnittet om Chelsea och London i videospelaren ovan!

/
/
Senaste nytt

Svenska sprintsuccén – vann överlägset

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

1 timme sedan
Nu är det dags för hundrade upplagan av Vasaloppet. Vilka är favoriter? Hur märks det för åkarna att det är ett jubileumslopp? Här kommer en guide som hjälper dig att följa årets lopp.

Svenska succén: Kramer och Larsson till VM-semi

1 timme sedan
Medeldistanslöparen Andreas Kramer och sprintern Henrik Larsson slog båda till med årsbästa i försöken. Men medan Kramer kan dra sig tillbaka för dagen väntar en hektisk kväll för Larsson. Jag är sjukt taggad. Jag brukar bli bättre och bättre ju fler lopp jag springer på ett mästerskap, säger Larsson.

Elvira Öbergs revansch: Tvåa i Holmenkollen

2 timmar sedan
Efter en tung säsong och ett svagt individuellt VM tog Elvira Öberg revansch. Den svenska skidskyttestjärnan slutade tvåa i distansloppet i Holmenkollen.

Tävlingskrock för svenskhoppet – missar EM

2 timmar sedan
Den första stöten lovade riktigt gott. Axelina Johansson fick i väg kulan 18,68 meter – och gladde sig åt årets hittills längsta stöt. Men roligare än så fick hon inte. Jag tycker ändå att jag gör bra ifrån mig, säger hon efter åttondeplatsen i inne-VM.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

2 timmar sedan
Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.