Söndag 9 Maj
Stockholm

Jimmy Lidberg: "Så här hårt tränar Hammarby i år"

Enligt Hammarbys fystränare Jimmy Lidberg har laget aldrig tränat så hårt som i år.
Enligt Hammarbys fystränare Jimmy Lidberg har laget aldrig tränat så hårt som i år. Foto: TT

Hammarby har aldrig tränat lika hårt som man gör i år. Anledningen stavas före detta elitbrottaren Jimmy Lidberg. I Studio Allsvenskan berättar han om sitt liv och sin karriär och hur han tänker kring träning och återhämtning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jimmy Lidberg är en av dem som går i täten för ett nytt tänkande runt träning.

I början av årets försäsong läckte det ut rykten om att Hammarby tränade vansinnigt hårt, hårdare än man någonsin gjort förut. 

Här hittar du avsnittet med Jimmy Lidberg.

Det visade sig satt före detta elitbrottaren Jimmy Lidberg tagit över ansvaret för Bajens fysträning och givetvis bjöd Studio Allsvenskan in honom för att höra honom berätta om sin karriär som elitbrottare, de många och långa resorna i samband med det, och även om hur han planerar träningen för Hammarby inför säsongen 2020.

På många sätt är fotbollen ganska konservativ. Det tränas ungefär lika mycket och på samma sätt överallt. De sista åren har det funnits en debatt om att elitspelare i fotboll borde träna mer, hårdare eller i alla fall annorlunda. I avsnittet berättar Lidberg hur han hoppas att den stenhårda träningen i Hammarby ska ge piggare ben och klarare huvuden hela vägen in i november när säsongen avslutas och guldet ska delas ut.

Här hittar ni avsnittet med Lidberg i Studio Allsvenskan.

Här har vi samlat allt du behöver veta om alla lag i Allsvenskan.

Tror du Hammarby vinner SM-guld 2020?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela