Torsdag 9 Dec
Stockholm

Jonas Dahlquist: "Här är guldfavoriterna - och besvikelserna"

Discoverys Jonas Dahlqvist bemöter kritiken som kanalen fått, i dagens avsnitt av Studio Allsvenskan,
Discoverys Jonas Dahlqvist bemöter kritiken som kanalen fått, i dagens avsnitt av Studio Allsvenskan,. Foto: Studio Allsvenskan.

I dagens avsnitt av Studio Allsvenskan ger Discoverys Jonas Dahlquist er alla förutsättningar inför Allsvenskan 2020, både på planen och i tv-studion. Han bemöter även kritiken som kanalen fått. Missa inte.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Nyligen kritiserade Aftonbladets Marcus Leifby Discoverys prissättning och tekniska lösningar efter att kanalen tagit över rättigheterna till Allsvenskan.

I dagens avsnitt av Studio Allsvenskan bemöter Discoverys kommentator och programledare Jonas Dahlquist kritiken som kanalen fått.

Dahlqvist diskuterar också de nya experterna och sportprofilerna som kanalen knutit till sig. Vidare knyter vi ihop säcken för säsongen 2019 och går igenom säsongen som ligger framför där de förmodade topplagen där lag för lag gås igenom.

Dahlqvist snackar också om nykomlingarna och berättar vilka lag han tror kommer floppa och flippa.

Dahlqvist svarar även på angelägna frågor som: Kan Djurgården försvara guldet? Kan Norrköping blanda sig i topplaceringarna? Borde kravet på Bajen vara guld? Var det rätt att välja Jon Dahl Tomasson som ny tränare i Malmö? Och hur tror han att AIK kommer prestera i år?

Det är tredje gången den gode Dahlqvist gästar Studio Allsvenskan och varje gång är det som att öppna ett fönster en kvav sommardag. Det är friskt, höt i tak och en underbar energi. 

"Tryck i samtalet" som det kvittrades i korridorerna förr i tiden.

Här hittar ni avsnittet.

Till dig som älskar Allsvenskan och till dig som inte visste att du gjord det, finns den här sajten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela