Nils Fröling förnekar att han håller på Hammarby i nya avsnittet av Studio Allsvenskan.
Nils Fröling förnekar att han håller på Hammarby i nya avsnittet av Studio Allsvenskan. - Foto: Studio Allsvenskan.

Nils Fröling avlivar ryktet: "Jag håller inte på Hammarby"

Kalmar FF:s superlöfte Nils Fröling har omgärdats av ett konstant rykte om att han håller på Hammarby. I dagens avsnitt av Studio Allsvenskan avfärdar han det ryktet en gång för alla.


Det har under lång tid snackats om att Kalmar FF.s superlöfte Nils Fröling skulle hålla på Hammarby.

På sociala medier har det mer eller mindre varit en given sanning att Fröling håller på Bajen.

I dagens avsnitt av Studio Allsvenskan tillbakavisar han dock bestämt de uppgifterna.

– Jag skulle inte säga att jag håller på Hammarby eller att jag någonsin gjort det. Det är mina vänner som gör det, säger Nils Fröling i avsnittet.

Nils Fröling är född 2000 och slog igenom i förra säsongen och det har ryktats om att klubbar som Malmö FF och Udinese visat intresse för Kalmar-talangen, något han också berättar om i avsnittet.

Nils växte upp i USA men flyttade som ung tillbaka till Sverige och Stockholm. Efter det gick han fotbollsgymnasiet i Åtvidaberg innan han värvades till Kalmar.  Han förnekar att han håller på något annat lag alls.

– Jag kollar inte så mycket på fotboll, mest bara på Champions League.

 På måndag möter hans Kalmar FF AIK i en direkt avgörande match om vilka som ska gå vidare i Svenska Cupen.

Utöver att vara en podcast med tre avsnitt i veckan ska även Studio Allsvenskan ta showen upp på scenen.

Den 26 Mars går Studio Allsvenskan LIVE. Gäster på scenen är de tre Stockholmlagens sportchefer Björn Wesström, AIK, Bosse Andersson, Djurgården och Jesper Jansson, Hammarby.

Här köper du biljett till denna unika kväll.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

2 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

2 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

2 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

3 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.