Paraguay dominerar i Sydamerika

Överraskningen leder VM-kvalet före giganterna Argentina och Brasilien.


Paraguay har redan slagit Braslien och tagit poäng mot Argentina. Och i natt övermannades Colombia i jakten på en plats i VM 2010. Salvador Cabanas inlägg träffade ett colombianskt ben, ändrade riktning och blev matchens enda mål i den 61:a minuten.

Efter att halva det sydamerikanska VM-kvalet spelats har Paraguay tagit en fyra-poängsledning och ligger före stornationer som Argentina och Brasilien.

Brasilien som hittills varit en besvikelse hoppas på att en återvändande Kaká ska lyfta nationen som bara vunnit tre av åtta matcher. I natt gästar de nästjumbon Venezuela och allt annat än tre poäng är oacceptabelt i Brasilien.

Se Cabanas turliga matchvinnare

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.