Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kaká i läkarundersökning – för Real

Sport | 08/06/2009 20:18

Ska ha genomgått en medicinsk undersökning i Brasilien på begäran av Real.

Kaká klar för Real Madrid. Det är en tidningsrubrik som närmar sig allt mer.

Brasiliens landslag befinner sig för tillfället i staden Recife där onsdagens VM-kvalmatch mot Paraguay spelas. Kaká var en av målskyttarna då han och hans landsmän krossade Uruguay på bortaplan i lördags med 4-0 och är definitivt en av nyckelspelarna för Brasilien i deras jakt på att säkra en VM-plats. Men Kaká har säkert annat att tänka på just nu.

Rapporter kommer nu om att Milanstjärnan genomgått en medicinsk undersökning mitt under landslagslägret. Men inte för Brasiliens räkning, utan på begäran av Real Madrid

"Kaká gjorde läkarundersökningar på måndagsmorgonen i Recife. Det brasilianska landslagets läkare, José Luis Runco, sa att hela undersökningen begärts av den medicinska avdelningen för Real Madrid.", står det i ett pressmeddelande på det brasilianska fotbollförbundets hemsida.

En övergång till huvudstadslaget i Spanien ser alltså ut att bli verklighet. Frågan nu är bara vad Milan får för att släppa sin superstjärna.

Skrivet av: