Han kan bli Ronaldos ersättare

"Den nye Ronaldinho" på väg till Manchester United.


Redan i januari uppgavs storklubbarna runt om i Europa jaga honom.

Nu kan Douglas Costa, som i inhemsk press kallas för "den nye Ronaldinho", bli den som ersätter Cristiano Ronaldo i Manchester United, uppger Setanta Sports.

Enligt brassens agent Cesar Bottega har klubbarna talats vid angående en eventuell övergång för Costa, som värderas till 20 miljoner pund.

– Det har hållits informell kontakt och jag tror att att United kan matcha kraven, ska agenten ha sagt till brasiliansk media.

Vad som kan sätta käppar i hjulen är att 18-åringen nyligen skrivit på ett fyraårskontakt med brasilianska Gremio som binder honom till klubben fram till 2013. Klubben som Ronaldinho tidigare spelade för.

Costa har gjort elva U20-landskamper för Brasilien, på vilka han hittat målet tre gånger.

Tio minuters uppvisning av jättetalangen:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.