Liverpool säljer ytterbackar

Arbeloa och Dossena på väg bort från klubben.


Liverpool gör sig av med ytterbackarna Alvaro Arbeloa och Andrea Dossena. Arbeloa säger själv till Marca att han kommer att skriva på för Real Madrid inom några dagar. Samtidigt är Dossena på väg till Napoli.

–Klubbarna är överens om en övergångssumma, säger Dossenas agent till Radio Kiss Kiss.

Enligt The Guardian kommer Napoli att betala Liverpool motsvarande drygt 50 miljoner kronor för att ta hem italienaren. Real Madrid uppges samtidigt ha erbjudit Liverpool 43 miljoner kronor för högerbacken Arbeloa, ett bud som Liverpool alltså ska ha accepterat.

– Just nu är det fullt fokus på Liverpool som gäller. Men det stämmer att en affär är nära att bli klar, säger spanjoren.

Både Arbeloa och Dossena har insett att de kommer att få begränsat med speltid om de stannar Liverpool. Detta sedan klubben värvat Glen Johnson från Portsmouth.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.