Fredag 18 Jun
Stockholm

"Tumören är lika stor som en näve"

Johan Sjöberg hoppas på operation.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter en magnetröntgen förra onsdagen visade sig det att Örgrytes stjärna Johan Sjöberg hade en godartad cancertumör i magen.

Först trodde läkarna och han själv att det rörde sig om en magmuskelskada.

Sjöberg hoppas att operationen blir av i slutet av den här veckan.

– Jag hoppas att det blir så fort som möjligt, helst i slutet av den här veckan, för jag har ingen lust att ha ont - eller att ha en tumör i magen. Den är stor som en stor, knuten näve. Det är inte konstigt att jag har haft ont. Leif Swärd (läkare) sa att jag kunde ha fått 100 kortisonsprutor utan att det hade gjort någon effekt, säger han till Borås Tidning.

Sjöberg fortsätter:

– Den är väl inkapslad, och de har sagt till mig att inte vara orolig. Men de måste ta bort den. Den är redan så stor, och man vet inte om den fortsätter att växa. I min värld finns det en chans att spela de sista matcherna. För det är klart att jag vill komma tillbaka, fortsätter Sjöberg.

Nyheter24:s bloggare Rami Shaaban skickar en hälsning till Johan.

Så här skriver han på sin blogg:

Inte mycket positivt idag. Först fick jag besked om Johan Sjöberg som har en tumör i magen. Ringde honom i morse för att se hur han mår. Lärde känna honom sedan min tid i Fredrikstad. Är en kanon kille som alltid ger hundra och är otroligt lätt att gilla. Krya på dig!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela