"Ljungberg gör comeback i Premier League"

Svensken kommer att lånas ut till antingen Arsenal eller Chelsea.


Fredrik Ljungberg kommer att göra comeback i Premier League. Detta uppger väl insatta källor under fredagsmorgonen.

I vinter lånas han ut till antingen Arsenal eller Chelsea. Båda lagen vill lägga vantarna på svensken och Ljungberg själv är redo att göra "en Beckham".

Natten till i går tog Ljungberg sin första titel med Seattle Sounders och nu har han fått tillstånd av laget att träffa Arsenal och lagets tränare Arsene Wenger.

– Han flyger direkt från Washington till London för att träffa Arsene Wenger i helgen. Ljungberg och Wenger har fortfarande en mycket bra relation och när Fredrik nu är helt skadefri för första gången på många år vill Wenger ha tillbaka honom, uppger en källa för Sportbladet.

Enligt källorna har mittfältaren redan pratat med Chelsea angående en utlåning.

Planen är att Ljungberg ska återvända till London så snart Seattle Sounders MLS-säsong är över, men svensken får inte spela några matcher i Premier League förrän den första januari.

Enligt Sounders reglemente kan han därefter stanna i Europa tills den 15 april. Det är dock inte bestämt hur länge Ljungberg kommer att lånas ut.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

1 timme sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.