"Lagerbäck handlade små snapsar"

Programledaren sågar sin favoritklubb, och minns Lagerbäcks spritshopping.


Filip Hammar minns när Lars Lagerbäck och Tommy Söderberg efter fiaskot i fotbolls-EM 2000 gick och handlade sprit inför sommaren. Han passar även på att ge en rejäl känga åt sin favoritklubb Malmö FF, som han anser är för "osexig".

I torsdagens "Ekwall vs Lundh" i TV4 ger Hammar sin syn på Lars Lagerbäck.

– Det slog mig jag var nere på det där katastrofmästerskapet i Holland/Belgien 2000. Då åkte Söderberg och Lagerbäck själva, och jag hamnade på samma flyg som de och i samma taxfreebutik som de när de gick runt i sina kläder och var ledsna. Båda handlade sex småflaskor med snaps till midsommar. Då förstår man ändå vilka tränare vi har. Det är det de gör. De är så jävla svenska, säger Filip Hammar i programmet.

Han är normalt en stor fotbollsentusiast, men börjar bli ledsen på sin favoritklubb Malmö FF, som han anser känns osexig. Klubben jagar i dag en sjätteplats i allsvenskan.

– Ja, det finns ett jävla stort fotbollshjärta, och fortfarande tittar jag väldigt mycket varje vecka faktiskt. Jag kom på mig själv, om det var i lördags, så såg jag faktiskt Häcken - Ängelholm. Aldrig mer har jag känt så mycket att jag kastat bort mitt liv än när jag tittade på den. Ändå slår jag mig ner och kollar på Djurgården - Kalmar efteråt. Och den var ju fan nästan lika dålig. Där hade jag förlorat fyra timmar av mitt liv till ingen nytta, säger Filip Hammar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!