Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Boca Juniors bygger hotell

- 20/09/2008, 11:18 -

Snart kan fansen bo femstjärnigt i klubbens egna designhotell.

Boca Juniors är en av världens största fotbollsklubbar med eget muséum, egen tevekanal, restaurang och mängder av officiell merchandising. Nu exploaterar klubbens ledning varumärket ytterligare genom att låta bygga ett femstjärnigt designhotell med Boca Juniors-tema, mitt i den turisttäta Buenos Aires-stadsdelen San Telmo. Hotellet kommer att heta Boca By Design Suites och ska stå klart 2010, skriver El Universo. Några av de 89 rummen, fördelade på 17 våningar, kommer att döpas efter stjärnor ur Bocas historia. I framtiden kan Bocafansen se fram emot att bo i Diego Maradona-rummet och kanske Jan Roman Riquelme-rummet.

– Det finns miljoner Bocafans som säkerligen drömmer om att kunna tillbringa en helg på det här hotellet, säger Boca Juniors ordförande Pedro Pompilio.

Det fina i kråksången för Boca är att klubben inte satsar några pengar i projeketet – men däremot kommer att tjäna pengar på det i framtiden, enligt klubbens ordförande.

Bocasupportrar sjunger på hemmaarenan La Bombonera:

Skrivet av: