Svennis kan köpa Notts County

Notts County FC är till försäljning och en som är aktuell som köpare är klubben svenske sportchef Sven-Göran Eriksson. Ett bud är redan lagt, skriver brittiska tidningar.


BBC Radio Nottingham har tidigare meddelat att Notts Countys ägare Munto Finance, baserade i Mellanöstern, satt upp klubben till försäljning. Nya ägare kan bli Sven-Göran Eriksson och styrelseordföranden Peter Trembling. Klubben värderas till cirka 34 miljoner kronor.

Enligt Nottingham Evening Post var Trembling i London i tisdags för att säkra finansiärer till ett köp. Enligt brittisk press kan ”Svennis” komma att hoppa av om de nuvarande ägarna inte accepterar det bud duon kommit med.

Notts County spelar i League Two, motsvarande en svensk division fyra. Laget ligger i nuläget fyra i serien.

Enligt brittiska The Times befinner sig ”Svennis” på klubbens träningsanläggning och inväntar besked från Trembling. Enligt samma tidning ska Trembling nu vara på väg tillbaka från London med tunga finansiärer i ryggen.

– Att Trembling och Eriksson tar över är det bästa, om inte den enda, chansen Notts County har för att behålla Eriksson, säger en källa enligt Daily Mirror.

"Svennis" kompis Hasse Backe är tränare i den engelska klubben.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev