Mourinho hyllar Zlatans uppträdande

"Han visade stor självkontroll."


Zlatan Ibrahimovic har inte alltid varit domarnas bästa vän. Det har å andra sidan inte heller hans tränare José Mourinho alltid varit. Kanske är det därför som Mourinho hyllar Zlatans uppträdande mot domaren Farina efter Inters seger över Torino, där Zlatan gjorde ett av Inters mål.

– Ibrahimovic var fenomenal även uppträdandemässigt, för jag tyckte att herr Farina pratade lite väl aggressivt till honom, och Zlatan visade upp en god självkontroll. Det är också viktigt för mig, säger José Mourinho enligt Inters hemsida.

– Om domaren pratar till oss på ett lugnt sätt är det mycket lättare att kontrollera våra känslor. I dag, till exempel, när fjärdedomaren sa åt mig att hålla mig på bänken sa jag ja utan att ställa till med några problem. Men herr Farina gjorde ett kanonjobb och därför kan jag inte säga något negativt. Det är en jätteduktig domare, säger Mourinho, vars tunga inte alls är brun utan går i en svagt rosa nyans enligt obekräftade uppgifter i natt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.