Mourinho hyllar Zlatans uppträdande

"Han visade stor självkontroll."


Zlatan Ibrahimovic har inte alltid varit domarnas bästa vän. Det har å andra sidan inte heller hans tränare José Mourinho alltid varit. Kanske är det därför som Mourinho hyllar Zlatans uppträdande mot domaren Farina efter Inters seger över Torino, där Zlatan gjorde ett av Inters mål.

– Ibrahimovic var fenomenal även uppträdandemässigt, för jag tyckte att herr Farina pratade lite väl aggressivt till honom, och Zlatan visade upp en god självkontroll. Det är också viktigt för mig, säger José Mourinho enligt Inters hemsida.

– Om domaren pratar till oss på ett lugnt sätt är det mycket lättare att kontrollera våra känslor. I dag, till exempel, när fjärdedomaren sa åt mig att hålla mig på bänken sa jag ja utan att ställa till med några problem. Men herr Farina gjorde ett kanonjobb och därför kan jag inte säga något negativt. Det är en jätteduktig domare, säger Mourinho, vars tunga inte alls är brun utan går i en svagt rosa nyans enligt obekräftade uppgifter i natt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter piskskandalen – kan ske ändringar i "Saudi"

CL-guide: Snackisarna inför dramatiska returer

2 timmar sedan
Målen haglade in i förra veckans Champions League-kvartsfinaler. I veckan avgörs returerna – och inte ett enda dubbelmöte känns givet på förhand. Här är fyra heta snackisar inför dramat.

Oskarshamns poängkung stannar i SHL

3 timmar sedan
Oskarshamns forwardsstjärna Patrik Karlkvist följer inte med klubben ner i hockeyallsvenskan. 31-åringen är klar för spel i SHL-laget Örebro och har skrivit på ett treårskontrakt med närkingarna.

Misstänkt skandal i Peking – lät kines vinna

idag 10:48
Pekings halvmaraton har inlett en utredning av den egna tävlingen efter att märkliga bilder från upploppet fått spridning på nätet. Kinesen He Jien vann – men såg ut att få segern till skänks.

Ludmila talar ut – i bok och dokumentär

idag 09:58
Ludmila Engquists uppgång och fall väckte starka känslor för snart ett kvartssekel sedan. Nu talar hon ut, i en SVT-dokumentär och i en bok. Det är den märkligaste och mäktigaste historia jag har sprungit på, säger medförfattaren Henrik Johnsson.

OS-klara Rissveds vann världscupspremiären

idag 09:22
Den OS-klara mountainbikestjärnan Jenny Rissveds fick en lysande start på världscupsäsongen. Svenskan vann premiären i den olympiska cupen (XCO) i brasilianska Mairiporã.