Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aziz Corr Nyang på väg till DIF

Sport | 13/01/2009 16:48

Gambianen kan vara på väg tillbaka till sin gamla klubb. "Han ska till DIF".

Aziz Corr Nyang var en enorm talang och spåddes en lysande framtid då han spelade i Djurgården åren 2002-2004. Men framgången uteblev och efter en tid i Åtvidaberg har han de senaste säsongerna spelat i Assyriska. Nu verkar det som att han är på väg tillbaka till Stockholms Stadion och Djurgården.

– Han har kontrakt med Assyriska nu och tränar för fullt med klubben. Men han ska till Djurgården, även om allt inte är klart, säger en okänd källa enligt eurosport.se.

Corr Nyang gjorde förra året två mål på 14 matcher i Assyriska. Mest ihågkommen är han dock för snesteget då han slog ner en motståndare under en match mot Qviding. Med det cv:t kan man fråga sig vad Djurgården ska ha honom till.

Varken Assyriskas och Djurgårdens sportchef vill kommentera övergången. Nye tränaren Zoran Lukic var dock med och tränade Nyang under tiden i Djurgården och vet vad klubben kan vänta sig.

– Jag känner till honom väl sedan tidigare, säer Lukic, utan att avslöja något mer om övergången.

Aziz Corr Nyang slår ner en Qvidingspelare

Skrivet av: