Bojan vill gnaga vidare med AIK

Hoppas på ett nytt långtidskontrakt.


Bojan Djordjic har knappast gjort succé under sin tid i AIK. Han hann med sju matcher från start utan mål eller målgivande passningar. Istället skadade han sig två gånger. Först var det menisken i knät som innebar operation. Sedan var det dags för hälserupturen i september som betydde att det inte blev något mer spel.

Men det var då det. Nu är det 2009 och då vill den snart 27-årige Djordjic ha ett nytt långtidskontrakt med AIK.

– Ja, det är klart att det är ett långtidskontrakt som är mest aktuellt. Det vill jag visa att jag är värd, säger Djordjic.

– Vi ska prata mer nere i Sydafrika. Men kontraktsförhandlingar kommenterar vi inte utåt förrän något klart, säger Sportchefen Björn Wesström till FotbollDirekt.

AIK som slutade femma 2008 reser på söndag till Sydafrika och Stellenbosch för att kicka igång försäsongen. En någorlunda frisk Djordjic följer med.

– Tanken är att jag ska komma i gång med enklare boll-löpningar under Sydafrika-lägret. Men det måste än så länge ske försiktigt eftersom jag ett tag till måste undvika vridningsmoment.

– Ska bli skönt med Kapstaden, det är lite annat med två veckor där jämfört med vardagen på Bosön, skrattar Djordjic.

Bojan pratar ofta och länge

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

1 timme sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

2 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

3 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.