Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bojan vill gnaga vidare med AIK

Sport | 13/01/2009 18:10

Hoppas på ett nytt långtidskontrakt.

Bojan Djordjic har knappast gjort succé under sin tid i AIK. Han hann med sju matcher från start utan mål eller målgivande passningar. Istället skadade han sig två gånger. Först var det menisken i knät som innebar operation. Sedan var det dags för hälserupturen i september som betydde att det inte blev något mer spel.

Men det var då det. Nu är det 2009 och då vill den snart 27-årige Djordjic ha ett nytt långtidskontrakt med AIK.

– Ja, det är klart att det är ett långtidskontrakt som är mest aktuellt. Det vill jag visa att jag är värd, säger Djordjic.

– Vi ska prata mer nere i Sydafrika. Men kontraktsförhandlingar kommenterar vi inte utåt förrän något klart, säger Sportchefen Björn Wesström till FotbollDirekt.

AIK som slutade femma 2008 reser på söndag till Sydafrika och Stellenbosch för att kicka igång försäsongen. En någorlunda frisk Djordjic följer med.

– Tanken är att jag ska komma i gång med enklare boll-löpningar under Sydafrika-lägret. Men det måste än så länge ske försiktigt eftersom jag ett tag till måste undvika vridningsmoment.

– Ska bli skönt med Kapstaden, det är lite annat med två veckor där jämfört med vardagen på Bosön, skrattar Djordjic.

Bojan pratar ofta och länge

Skrivet av: