Milner i duell med Carrick.
1 av 2
Milner i duell med Carrick. - Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX
Milner har gjort sitt i Aston Villa?
2 av 2
Milner har gjort sitt i Aston Villa? - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

Milner lockas av pengarna - snart klar för City

James Milner har länge ryktats att lämna Birgminhamklubben och nu bekräftar Martin O'Neill att mittfältaren med största sannolikhet kommer att lämna Aston Villa.


BIRMINGHAM. Aston Villas manager Martin O'Neill bekräftar nu att James Milner kommer att lämna Aston Villa och gå till storsatsande Manchester City. Han säger samtidigt att han inte kommer att släppa honom för mindre än 30 miljoner pund.

– Manchester City har lagt ett bud på spelaren men det finns en uppenbar skillnad i hur vi värderar James, säger Aston Villa managern till Dailymail.

O'Neill ska ha haft ett samtal med Milner innan VM, där den unge mittfältaren skulle ha deklarerat att han vid det tillfället ville lämna klubben. City har länge varit på jakt efter en ny mittfältare och Milner ses som det perfekta valet. Ett lyft är att det i alla fall inte är en anfallare som värvas.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

1 timme sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

1 timme sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

2 timmar sedan
Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.

Dahlins NHL-tränare sparkas

3 timmar sedan
Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.