Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Henrys smakstart – nätade direkt

- 23/07/2010, 09:50 -
Thierry Henry gjorde mål direkt i sin debut.
1 av 2

Thierry Henry gjorde mål direkt i sin debut.

Här gör han sitt första mål.
2 av 2

Här gör han sitt första mål.

Ny klubb, nya mål. I natt inledde Thierry Henry sin amerikanska fotbollskarriär på bästa möjliga sätt när hans New York Red Bulls drabbades samman med engelska Tottenham.

HOUSTON. Thierry Henry fick en drömstart på sin karriär i USA. Den franske storstjärnan hittade målet direkt när hans nya klubb New York Red Bull drabbades samman med hans forna rivaler, Tottenham Hotspurs.

Det skulle bara dröja 25 minuter innan den numera 32-årige anfallaren skulle näta. Efter att ha blivit snyggt framspelad behövde han endast vinkla in bollen med en lätt touch på bollen, för att se till att Spurs-målvakten Carlo Cudicini släppte in matchens första mål.

Men mer än så blev det inte för Henry och hans Red Bulls. Den svenske tränaren Hasse Backe bytte ut den förre Arsenal-spelaren redan i pausvilan och i den andra halvleken skulle den engelska vändningen komma. Robbie Keane och Gareth Bale var de som med ett mål vardera som förstörde MLS-klubbens och Henrys fest.

Henrys första mål i Red Bulls-tröjan