Thierry Henry gjorde mål direkt i sin debut.
1 av 2
Thierry Henry gjorde mål direkt i sin debut.
Här gör han sitt första mål.
2 av 2
Här gör han sitt första mål.

Henrys smakstart – nätade direkt

Ny klubb, nya mål. I natt inledde Thierry Henry sin amerikanska fotbollskarriär på bästa möjliga sätt när hans New York Red Bulls drabbades samman med engelska Tottenham.


HOUSTON. Thierry Henry fick en drömstart på sin karriär i USA. Den franske storstjärnan hittade målet direkt när hans nya klubb New York Red Bull drabbades samman med hans forna rivaler, Tottenham Hotspurs.

Det skulle bara dröja 25 minuter innan den numera 32-årige anfallaren skulle näta. Efter att ha blivit snyggt framspelad behövde han endast vinkla in bollen med en lätt touch på bollen, för att se till att Spurs-målvakten Carlo Cudicini släppte in matchens första mål.

Men mer än så blev det inte för Henry och hans Red Bulls. Den svenske tränaren Hasse Backe bytte ut den förre Arsenal-spelaren redan i pausvilan och i den andra halvleken skulle den engelska vändningen komma. Robbie Keane och Gareth Bale var de som med ett mål vardera som förstörde MLS-klubbens och Henrys fest.

Henrys första mål i Red Bulls-tröjan

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

2 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

2 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

2 timmar sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

3 timmar sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

3 timmar sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.