Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Alla hatar oss"

Vieira: "Alla vill slå oss".
1 av 2

Vieira: "Alla vill slå oss".

Tim Hales/AP/SCANPIX

Manchester City kommer att spenderat minst en miljard under silly season.
2 av 2

Manchester City kommer att spenderat minst en miljard under silly season.

SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

Sport | 25/07/2010 13:08

Patrick Vieira medger nu att det finns en oro att Manchester City kommer att vara föraktade var de än spelar på grund av de enorma summor de spenderat på spelare.

MANCHESTER. Den defensive mittfältaren Patrick Vieira berättar under en presskonferens att Manchester City måste vänja sig vid att vara hatade vart de än åker och spelar.

– Folk vill slå oss för helt av helt fel anledning men det är något vi måste vänja oss vid. Vi måste gå ut på planen med självförtroende och verkligen tro att vi kan komma över svårigheterna, säger 34-åringen enligt Guardian.

Manchester City har redan spenderat enorma summor pengar under sommaren. I skrivande stund har de lagt ut 880 miljoner kronor på nyfärvärv. Och då spekuleras det fortfarande om en för James Milner som är värderad till 270 miljoner kronor.

– Jag vill ha två världsspelare på varje position i laget, säger managern Roberto Mancini efter att ha värvat vänsterbacken Aleksandar Kolarov.

Manchester City inleder Premier League-säsongen mot Tottenham. En match där Vieira kan förvänta sig än mer förakt - riktat inte bara mot laget utan även honom själv efter alla år i Arsenal.