Özil imponerade redan under U-21 EM.
1 av 2
Özil imponerade redan under U-21 EM. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Özil kan gå till de Premier League.
2 av 2
Özil kan gå till de Premier League. - Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX

Mesut Özil till England

Succén under VM kan se Mesut Özil lämna Werder Bremen för en storklubb i England. Frågan är vilken av Tottenham, Arsenal och Manchester United det till slut blir.


BREMEN. Den tyske succéspelaren från fotbolls-vm Mesut Özil ryktas nu vara närmast en övergång till något topplag i England. Enligt Dailymail ska Manchester United vara närmast att värva Werder Bremens stjärna.

United inte vara själva i sitt intresse för tysken. Arsenal och Tottenham ska också vara och dra i playmakern, dock ska Manchesterklubben vara i förarsätet efter ett bud på 135 miljoner kronor.

Özil som var en av Tysklands bättre spelare under VM i Sydafrika har ett kontrakt som går ut nästa sommar, vilket gör att Werder Bremen inte kan få ut maximalt med pengar för spelaren, då de kan tappa honom som Bosman. Dailymail rapporterar också att Jose Mourinho ska vara intresserad men att han väljer att vänta till januari, då han kan närma sig spelaren utan att behöva betala en övergångssumma.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rödin: "En jäkla revansch"

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.