Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

DIF-styrelsen ber Lundquist stanna

Sport | 26/09/2008 03:10

DIF-styrelsen vill att Bo Lundquist ska stanna i föreningen.

Drygt två veckor har gått efter avgången. Bo Lundquist slutade som ordförande i Djurgårdens fotbollsförening efter intern kritik. Han som en gång räddade klubben från ekonomisk katastrof. Nu verkar stridsyxan vara nedgrävd och styrelsen arbetar för att Lundquist ska stanna i föreningen.

– Det blev onekligen en lucka efter Bo Lundquist, Tommy Jacobson och Dan Svanell. Det finns en kompetens hos dem som vi tycker är viktig att tillvarata för Djurgården fotbolls bästa. Det är det som vi sätter oss ned och analyserar hur vi ska göra på bästa sätt, säger styrelsens talesman Lars-Erik Sjöberg.

Enligt styrelsen kan medlemmarna nu komma att kallas till ett extra årsmöte för att avgöra hur föreningen ska göra. I början av veckan träffade de Mats Jonsson, Wille Bäckström och Magnus Öhrman för att lyssna på deras kritik av Bo Lundquist. En kritik som alltså fick Djurgårdslegenden att genast lämna sin post inom föreningen. Men om Lundquist stannar i föreningen vill Sjöberg inte uttala sig om.

– Bo måste göra sina egna ställningstaganden, jag har ingen uppfattning om det, säger han enligt dn.se.

Skrivet av: