Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nannskog jubilerade i Stabaek-seger

Sport | 29/09/2008 23:20

Stabaek kommer allt närmare det norska ligaguldet i fotboll. Och det gör laget mycket tack vare sin svenske anfallare Daniel Nannskog som gjorde sitt 99:e och 100:e mål i kvällens 4-0-seger mot Molde. (TT)

Stabaek kommer allt närmare det norska ligaguldet i fotboll. Och det gör laget mycket tack vare sin svenske anfallare Daniel Nannskog. I måndagens 4-0-seger hemma mot Molde gjorde 34-åringen sitt 99:e och 100:e mål för Stabaek som han kom till för tre år sedan efter spel i bland annat Malmö FF och Djurgården.

Första målet betydde 2-0 och kom till efter en dribbling och ett skott i motståndarmålvaktens bortre hörn. Tolv minuter före full tid blev Nannskog framspelad av den brasilianske mittfältaren Alazinho och kunde enkelt slå bollen i mål - för hundrade gången i Stabaek-tröjan.

– När jag sitter i soffan med en whisky och slappnar av efter karriären kommer målet nog att betyda mer, säger Nannskog till norska TV 2 om sitt jubileumsmål.

Men första svenske målskytt i måndagens match var mittfältaren Johan Andersson i 34:e minuten - framspelad av just Nannskog.

Stabaek är sex poäng före Tromsö och Fredrikstad när fyra omgångar återstår.

Skrivet av: