Alexis Sanchez ryktas vara nära Barcelona.
1 av 6
Alexis Sanchez ryktas vara nära Barcelona. - Foto: Franco Debernardi/AP/SCANPIX
Samir Nasri kan komma att lämna Arsenal för spel i Manchester United.
2 av 6
Samir Nasri kan komma att lämna Arsenal för spel i Manchester United. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Giuseppe Rossi också.
3 av 6
Giuseppe Rossi också. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Världens mest rosa man - Sir Alex Ferguson.
4 av 6
Världens mest rosa man - Sir Alex Ferguson. - Foto: AP/SCANPIX
Jordan Henderson går till Liverpool.
5 av 6
Jordan Henderson går till Liverpool. - Foto: Anders Brohus/AP/SCANPIX
Phil Jones dissade Liverpool - och kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan han kan skriva på för Manchester United.
6 av 6
Phil Jones dissade Liverpool - och kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan han kan skriva på för Manchester United. - Foto: Anders Brohus/AP/SCANPIX

Sillsvepet: "Kriget har börjat"

Dissarnas krig har börjat - och det för längesedan.


Bildspecial:

För att hedra de stundande månaderna valde Nyheter24 att skapa ett bildspel. Här kan ni ta del av de 50 bästa spelarna som säkerligen kommer att figurera i världspressen under sommaren som kommer.

Allt det här med att Silly Season skulle vara en enda stor smet av rykten, hårddragna vinklar och allmänt dravel - stämmer. Det är allt från ordbajseri kring Cesc Fabregas till att Manchester United ska vara på väg att värva Samir Nasri.

Det sistnämnda ser ändå ut att stämma.

Fransmannen ska vara på väg till United. Marseillegrabben som anlände till de brittiska öarna med ett Zidane-epitet skrivet på pannan. Nu kan han alltså vara på väg att lämna Arsenal och Arsene Wenger med ett par matcher på bältet och inga troféer i skåpet.

Hatad på ett ögonblick

I samma veva har världens största rosa näsa - Sir Alex Ferguson - nästan gjort klart med ytterligare en spelare.

Inte nog med att supertalangen Phil Jones snart kan kalla sig själv för en "röd djävel", han passade även på att bli hatad av alla Liverpool-fans när han iskallt dissade klubben och läkarundersökningen med dem.

Nu återstår det dock att se om han blir klar. Vem vet? Han kanske skriver på för Everton till slut… Allt kan ju trots allt hända.

Liverpool får i alla fall trösta sig med att de har värvat en av de 1 000 spelare som de ryktas vara ute efter.

På torsdagen skrev den 20-årige talangen Jordan Henderson på ett långtidskontrakt med den storsatsande klubben.

Nu står det även klart att United har värvat Ashley Young från Aston Villa, vilket med andra ord innebär att klubben nu har värvat spelare för runt en halv miljard kronor.

Smutsigt krig

Kommer Alexis Sanchez krita på ett kontrakt med Barcelona? En överenskommelse är nära, men ändå så långt ifrån.

Udinese kräver hela 30 miljoner euro, drygt 270 miljoner kronor, för den chilenske finliraren medan Barcelona endast vill punga ut 200 miljoner kronor.

Sanchez, som alltid har drömt om att få spela i Manchester United, vet dock vad han vill nu. Enligt uppgifter ska han nämligen ha kommit överens om ett personligt kontrakt med Barça.

De senaste rapporterna menar dessutom att den blårödrandiga klubben kommer använda Bojan Krkic som betalning. Något som den unge talangen inte riktigt uppskattar.

Och i värsta fall kanske de ändå kan värva Villarreals Guiseppe Rossi.

– Om Barcelona vill ha toppspelare, bör de värva Rossi och Cesc Fabregas. Om de vill ha dussinspelare kan de värva en försvarare och Sanchez, ska den USA-födde italienarens agent Federeico Pastorello ha sagt enligt Rac1.

Smeten växer sig allt större.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!