1 av 10
- Foto: SCANPIX
2 av 10
- Foto: SCANPIX
3 av 10
- Foto: SCANPIX
4 av 10
- Foto: SCANPIX
5 av 10
- Foto: SCANPIX
6 av 10
- Foto: SCANPIX
7 av 10
- Foto: SCANPIX
8 av 10
- Foto: SCANPIX
9 av 10
- Foto: SCANPIX
10 av 10
- Foto: SCANPIX

Lista: Stjärnorna som borde lämna

Nyheter24 tänker på spelarnas bästa och bjuder på en lista fylld av råd.   


Bubblare

Keisuke Honda, CSKA Moskva

Javier Pastore, Palermo

Shay Given, Manchester City

Ola Toivonen, PSV Eindhoven

10. Markus Rosenberg, Werder Bremen
Vill Marcus Rosenberg verkligen återvända till Werder Bremen? Och borde det inte finnas ett intresse i Spanien efter hans fina fjolår? Det här kan bli flipp men det lutar åt flopp.

9. Doni, Liverpool
Det blev precis klart att målvakten Doni lämnar Roma för Liverpool. Men om han vill spela tävlingsmatcher är det nog lika bra att tänker om och sticker när väckorna redan är packade. För han kommer aldrig (med betoning på aldrig) peta Pepe Reina. Men kanske vet Doni något som vi inte vet...

8. Marek Hamsik, Napoli
Mittfältaren borde gå till Milan. Ur svensk synpunkt då, för vi vill ha en "jävla Champions"-titel så att vår stora ztolthet kan vara nöjd med sin karriär.

7. Luka Modric, Tottenham
Kroaten kan bli en av sin generations bästa mittfältare om han går till en större klubb, som han vill... Så låt pojkvaskern lämna!

6. Nicolas Anelka, Chelsea
Om det finns en klubb som vill ha Anelka, så borde fransmannen lämna. För det sitter en Roman Abrahmovich på läktaren med fickorna fulla av cash och med spenderarbyxorna på. Anelka rosade inte marknaden förra året och borde ge plats åt en Carlos Tevez.

5. Giuseppe Rossi, Villareal
Rossi är inte superung länge och om han ska bli en superspelare så borde han lämna för en klubb av modell Real Madrid, och gärna redan i sommar.

4. Dimitar Berbatov, Manchester United
Du vinner skyteligan och hamnar på bänken, du byter klubb. Eller? Behöver det vara svårare än så?

3. Cesc Fabregas, Arsenal
Ärligt talat, vad ska Fabregas tillföra Barcelona? Men skit i det, vore det inte skönt att slippa alla rykten och allt gnäll från världens gnälligaste tränare? Lämna så kan vi skriva om andra saker. 

2. Scott Parker, West Ham
En av Englands bästa spelare borde inte spela i Championship. Skulle tillföra något till alla lag i Premier League. Årets fynd? 

1. Bojan Krkic, Barcelona
Då: En av världens mest lovande spelare. Nu: Del av världens bästa lag. Men: Spelar inte en så stor roll och med en karriär som står still. Roma, den perfekta klubben för Bojan. Skriv under och gör det omedelbart.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.