1 av 2
- Foto: SCANPIX
2 av 2
- Foto: SCANPIX

Ajdarevic utbytt - då vann Norrköping

Norrköping vann för första gången på elva matchen. Trendbrottet kom hemma mot Syrianska, matchen slutade 2-1.


Så spelas resten av matcherna

Finalen av Copa América spelas nu under söndagen, då drabbar Uruguay samman med antingen Paraguay eller Venezuela. Det stod klart efter att Luiz Suarez skjutit hem segern för de mesta mästarna.

Den sista semifinalen drar igång klockan 02.45 och sänds i Canal Plus.

NORRKÖPING. Peter Ijeh tystade i den 31:de minuten hemmapubliken. Efter ett inlägg av Imad Zatara drog nigerianen till på helvolley, 0-1. Fram tills dess hade Syrianska varit det farligare laget, trots att Norrköping hade mer boll.

Men det skulle bli en tung dag för det skadedrabbade laget från Södertälje. I den första halvleken fick man byta ut både Nahir Oyal och anfallaren Dinko Felic med skador. Norrköping började närma sig en kvittering, då skadade sig stjärnan Astrit Ajdarevic.

Då klev Martin Smedberg-Dalence fram istället. Först kvitterade han med en stenhård frispark i den 56 minuten, sen hittade han Spethim Hassanis panna i den 62 minuten. När sen Syrianskas Rabi Elia fick gå ut skadad orkade bortalaget inte vända.

2-1 slutade matchen och innebär tre viktiga poäng till Norrköping - första segern på elva matcher.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.