Stefan Batan trotsar Lukic

Tränarens avhyvling får inte Batan att tappa DIF-suget.


Trots att Djurgårdens Stefan Batan motarbetas av tränaren Zoran Lukic vägrar han att lämna klubben. "Jag gillar att visa att folk som inte tror på mig har fel", säger Batan till eurosport.se.

Lukic kom med det oväntade utspelet att Batan inte passar in i lagets spelsystem och därför hade fritt fram att lämna klubben. Trots avhyvlingen har Batan inga planer på att gå sin tränare till mötes.

– Jag har fortfarande kontrakt och har inga problem att vara kvar. Jag trivs bra i föreningen och grabbarna är skittrevliga. Det är synd att han tycker som han gör men jag gillar fansen och grabbarna så på det sättet är det inga problem, säger Batan till eurosport.se.

Batanintresset har sträckt sig utanför Sveriges gränser, och i värsta fall kan hans nya hemvist bli Norge eller Danmark om siituationen i Djurgården blir ohållbar.

– Jag har haft det ganska tufft i Djurgården där det första året egentligen var mitt bästa. Men jag gillar att visa att de som inte tror på mig har fel, säger Batan till eurosport.se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!