Ödesmatchen slutade 0-0. Ett resultat som fick fansen att bua Inter av planen.

INTER

Serie A: Palermo - Inter 4-3.

Champions League

Inter - Trabonzpor 0-1.

MILANO. Inför matchen handlade snacket om vem som skulle få sparken efter matchen. Efter 0-0 lutar det åt att båda tränaren får sitta kvar - i alla fall ett tag till.

Men om man skulle utse en vinnare i tränarmatchen får den gå till romas Luis Enrique - på poäng. hans Roma spelar mer och mer som spanjoren vill. Med få touch och bra rörelse håller de bollen inom laget.

Första halvlek - händelselös

Första halvlek var underhållande även ifall det inte var några direkt heta chanser - men den bästa gick till... Lucio. Den brasilianska mittbacken hängde med i en kontring och Wesley Sneijder smekte fram passningen men Maarten Steklenburg var bra ute och och bröt. I samma situation blev målvakten sparkad i huvudet och Lucio "belönades" med ett gult kort.

Roma, det bättre laget - till en början

Efter paus fortsatte Roma att rulla bollen fint. Bollinnehavet var störst för romarna och känslan var att Inter var nöjda med en poäng, en känsla som förstärktes av att Piero Gasperini byte ut Diego Forlan till förmån för Sulley Ali Muntari i den 78:de minuten. Men då började Mauro Zarate och Sneijder hitta varandra. Under de sista tio minuterna hade de tre heta lägen att avgöra.

Oavgjort ett rättvist resultat

Matchens bästa spelare Daniele De Rossi neutraliserade Inters mittfält och var nyckeln till Romas poäng. Sett till spelet ska båda lagen vara nöjda med en poäng - men det var inte hemmafansen  -som buade ut Inter efter matchen.