Chelsea föll tungt mot Aston Villa

Andre Villas-Boas Chelsea fortsätter gå tungt i ligan. Aston Villa, med Stephen Ireland som stor segerorganisatör, vann lördagens match med 3-1.

Efter Manchester United bottennapp mot Blackburn tidigare under lördagen hade Chelsea en chans att knappa in något på topplagen. Den chansen tog de inte. Aston Villa tog istället hem alla tre poängen från mötet på Stamford Bridge.

Matchen började dock bra för Chelsea som tog ledningen med 1-0 i den 23:e minuten genom Didier Drogba. Därefter handlade det mesta om Aston Villa och – Stephen Ireland. Den hårt ifrågasatte irländaren låg bakom alla Aston Villas mål.

Först kvitterade han till 1-1 och med tio minuter kvar av första halvlek bäddade han för Stilian Petrovs 2-1-mål. Succén fullbordades helt i den 86:e minuten när han passade fram till Darren Bents 3-1-mål.

Med dagens förlust inräknad har inte Chelsea vunnit på de fyra senaste matcherna. Med Premier League-titeln allt mer utom räckhåll är frågan hur stort förtroende ledningen har kvar för managern Villas-Boas.