Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Chippen" kan stoppas

- 05/10/2008, 12:38 -

"Han kan fortfarande inte träna för fullt"

Med bara några dagar kvar tills landslaget samlas i Stockholm kom chocken. Christian Wilhelmsson kan stoppas av sin saudiarabiska klubb Al Hilal.

– Han har inte kört någon full träning. Han är inte redo för normal träning, säger klubbens ordförande Sami Al-Jaber.

Bristningen han fick i högerlåret under landslagsträningen inför mötet Albanien har inte läkt och idag undersökt "Chippen" igen.

– - Han har varit med i vissa delar av träningen bara. Han är i slutet av sitt program, men behöver tid för att komma tillbaka.

Lars Lagerbäck och Roland Andersson har ännu inte fått beskedet.

- Jag försökte prata med Mister Andersson (Roland) i dag, men han svarade inte i telefon. Jag tror inte att "Willy" är redo att spela. Han har varit skadad i fyra veckor. Nu är han i slutet av sitt program, säger Al-Jaber till Expressen.

Beskedet att "Chippen" kanske inte är redo kommer som ett dråpslag för det svenska landslaget. Med Anders Svensson och Tobias Linderoth skadade, och Kim Källström bänkad i Lyon kommer Sverige tappa flera hundra landskamper rutinmässigt.

Se när "Chippen" kraschar Patrik Ekwalls intervju med landslagsläkaren Magnus Forsblad

Skrivet av: