Wyclef Jean och Dr. Alban hänger tillsammans och kikar på fotboll – tydligen.
1 av 2
Wyclef Jean och Dr. Alban hänger tillsammans och kikar på fotboll – tydligen. - Foto: Faksimil/dralbanofficial/Instagram
De fick se Nigeria vinna Afrikanska mästerskapen.
2 av 2
De fick se Nigeria vinna Afrikanska mästerskapen. - Foto: Ap/SCANPIX

Här ser Dr. Alban Nigeria vinna – med Wyclef Jean

När Nigeria vann Afrikanska mästerskapen under söndagen hejades dem på av Dr. Alban – och Wyclef Jean.


För första gången på 19 år vann Nigeria vann Afrikanska mästerskapen under söndagen. Det efter en säker 1–0-seger mot Burkina Faso i finalen. Om spelarna vill – kan de utnyttja sitt erbjudande att få gratis sex under en vecka.

Men kanske vill de hellre fira segern tillsammans med Dr. Alban, som är från Nigeria, och världsstjärnan Wyclef Jean. De följde nämligen finalen med spänning tillsammans.  

Dr. Alban postade ut ett foto på Instagram på sig själv och hans vän och skrev: "Wyclef and dr Alban @ dr Alban's residens watching Nigeria vs. Bukina Faso".

Man kan ju hoppas att, om Dr. Alban och Wyclef skulle få för sig att producera musik tillsammans, det håller samma klass som Friends in Need med låten "Alla vi". 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

1 timme sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

1 timme sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

3 timmar sedan
Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.