Zlatan-imitatören lurade Tommy Söderberg.
1 av 2
Zlatan-imitatören lurade Tommy Söderberg. - Foto: SCANPIX/Faksimil/Youtube
Tommy Söderberg var förbundskapten för Zlatan mellan 2001 och 2004 i det svenska landslaget.
2 av 2
Tommy Söderberg var förbundskapten för Zlatan mellan 2001 och 2004 i det svenska landslaget. - Foto: © BildbyrŒn

Här blåser Zlatan-imitatören Tommy Söderberg

Tidigare har han lurat Mathias Ranégie och Joseph Elanga. Nu har Zlatan-imitatören Serhldan Said Hussein slagit till igen. Den här gången var det de gamla förbundskaptenen Tommy Söderberg – som blev grundlurad.


Zlatan-imitatören

Serhldan Said Hussein kallas för "Selle" och kommer från Lidköping. 

Han är en av Sveriges bästa Zlatan-imitatörer och är nu aktuell med föreställningen "Selle show" där han åker runt i Sverige och helt enkelt imiterar Zlatan Ibrahimovic.

Tommy Söderberg och Zlatan Ibrahimovic hade tre framgångsrika år tillsammans i landslaget mellan 2001 och 2004 med en åttondelsfinal i VM 2002 och en kvartsfinal i EM 2004. Något som hörs när Zlatan-imitatören Serhldan Said Hussein blåser Söderberg. 

Den smått legendariske före detta förbundskaptenen blev lurad "ända in i kaklet" av en av Sverige bästa Zlatan-imitatörer. 

En röd tråd genom hela samtalet är att Söderberg vill tacka Zlatan för vad han har gjort för svensk fotboll. 

– Du ska veta hur mycket du glädjer. Det förstår ju du. Nä, men man blir glad alltid och den stora diskussionen har varit dina fyra mål (mot England reds.anm), säger Söderberg, som slutade som assisterande tränare för U21-landslaget i november, i filmen.  

Vidare fortsätter Söderberg att prata om Zlatans storartade insats mot England. 

– Många frågar: "Hur kan Zlatan komma på att sätta den med en bicykleta direkt?", fortsätter Söderberg.

Tidigare har Zlatan-imitatören lurat Joseph Elanga om ett scoutkontrakt i Paris Saint-Germain och Mathias Ranégie om att han har krävt mer speltid för Ranegie i landslaget av Erik Hamrén

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

2 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.