Van Persie som vann Premier League tidigare i år. - Foto: Ap / Scanpix

Här förnedrar stjärnan unga barn – se Van Persies fenomenala trick

Robin Van Persie visade upp imponerande fotbollskonster under en turnering i Rotterdam där han utklassade sina motståndare. Enda problemet? Han mötte unga barn.


ROTTERDAM. Den holländske Manchester United-stjärnan Robin Van Persie har rönt stora framgångar med sin nya klubb. Den senaste säsongen har han vunnit Premier League för första gången och också skytteligan för en andra gång på två år. 

Hans popularitet är i hemlandet och i hemstaden Rotterdam mycket stor. Därför har en fotbollsturnering uppkallats efter Van Persie och som stjärnan själv besökte i helgen, enligt The Sun.

Jagade bollen – förgäves

Till besökarnas förtjusning spelade stjärnan mot pojkspelare som hade den omöjliga uppgiften att ta bollen från stjärnan. 

Till sin hjälp hade han också Feyenoords Tonny Vilhena och gatuspelaren Sofiane Touzani som båda visade upp otroligt fin teknik.

Barnen sprang och jagade bollen förgäves då stjärnorna på ett inspirerande vis, gång på gång, lurade upp dem på läktaren.

Van Persies fina fotbollstrollkonster 


/
/
Senaste nytt

Bundesliga viker sig efter fansens protester

1 timme sedan

LIV-spelare får specialinbjudan till US Masters

2 timmar sedan
Augusta National Golf Club ger specialinbjudningar till tre spelare inför US Masters i april. En av de inbjudna till årets första major är LIV-tourspelaren Joaquín Niemann.

Världsettans Saudibesked: "Jag vill tävla"

2 timmar sedan
Flera svenskar är klara för ridsportens världscupfinaler, som i år avgörs i Saudiarabien. Det är ett land med stora brister när det gäller mänskliga rättigheter, men ryttarstjärnorna åker dit ändå. Jag vill tävla i mästerskap, säger Henrik von Eckermann.

Svenska VM-besvikelsen: "Ett bakslag inför OS"

idag 14:58
Sveriges bordtennisherrar är utslagna ur lag-VM i Busan redan efter åttondelsfinalen. Truls Möregårdh vill inte kalla turneringen ett fiasko – men... Detta var ju självklart ett bakslag inför lagtävlingen på OS. Det kommer vi få leva med, säger storstjärnan.

Anklagade F1-chefen på plats på testerna

idag 14:46
Samtidigt som Christian Horner utreds internt för opassande beteende mot en kvinnlig anställd fortsätter han sitt jobb i Red Bull. I årets första träningspass i Bahrain fick stallchefen se Max Verstappen köra snabbast.

Tunga avstängningar för Sirius och Villa

idag 12:16
Sirius och Villa Lidköping får klara sig utan två spelare vardera i de kommande matcherna i bandyslutspelet, uppger Bandypuls. Det kan bli kostsamt.