Javier Mascherano fick rött kort – för att ha sparkat en sjukvårdare.
1 av 4
Javier Mascherano fick rött kort – för att ha sparkat en sjukvårdare. - Foto: Faksimil/Dailymotion
Sjukvårdaren ville ge vatten till Mascherano som reagerade omotiverat starkt.
2 av 4
Sjukvårdaren ville ge vatten till Mascherano som reagerade omotiverat starkt. - Foto: Faksimil/Dailymotion
Antonio Valencia verkar vilja ha bort bilden snabbt från planen.
3 av 4
Antonio Valencia verkar vilja ha bort bilden snabbt från planen. - Foto: Ap/SCANPIX
Argentina fick 1–1 borta mot Ecuador.
4 av 4
Argentina fick 1–1 borta mot Ecuador. - Foto: Ap/SCANPIX

Barcelona-stjärna sparkade sjukvårdare – blev utvisad

Barcelonas tillika Argentinas stjärna Javier Mascherano fick rött kort i VM-kvalet under gårdagen – för att ha sparkat en sjukvårdare.


Som bekant förekommer fullständiga hjärnsläpp även på absoluta den toppnivån inom fotbollen. En av spelarna som med jämna mellanrum sällar sig till den mindre begåvade skaran av fotbollsspelare som utsätter sig själv och sitt lag för sina korkade handlingar är Barcelonas Javier Mascherano.

I Argentinas VM-kvalmatch mot Ecuador under tisdagen tappade 29-åringen förståndet fullständigt. I samband med att han kördes av planen i en bårbil efter en skada räckte en sjukvårdare vatten till Mascherano. Något som han tog som en provokation och sparkade till mannen.

– Han (sjukvårdaren) körde för fort, jag var på väg att falla. Jag varnade honom att sakta ner, men han ignorerade mig. Min reaktion är ändå inte motiverad, säger 29-åringen enligt den argentinska nyhetssajten Ambito. 

"Jag är ledsen och generad"

Mascherano, som inte verkade vara alltför illa tilltufsad av skadan, fick rött kort av domaren för förseelsen vilket fick argentinaren än mer förbannad. Men efter matchen tvingades han att be om ursäkt för sitt beteende. 

– Jag är ledsen och generad. Jag vet vad som hände och jag hade fel. Det gör ont eftersom jag inte gillar min reaktion. Jag ber om ursäkt till alla mina lagkamrater, tränarstaben och folket, säger han enligt Ambito


Mascherano expulsado by hoyno255

Matchen mellan ettan Argentina och trean Ecuador slutade 1–1 efter mål av Sergio Aguero och Segundo Castillo i hemmalaget. 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!