Här är den omtalade nakenbilden som Charlie Mulgrew la ut på twitter.
1 av 4
Här är den omtalade nakenbilden som Charlie Mulgrew la ut på twitter.
Mulgrew i en duell med Mario Balotelli.
2 av 4
Mulgrew i en duell med Mario Balotelli. - Foto: Luca Bruno / TT Bild
Är skotsk landslagsman.
3 av 4
Är skotsk landslagsman. - Foto: AP / TT Bild
Mulgrew spelar till vardags i Celtic.
4 av 4
Mulgrew spelar till vardags i Celtic. - Foto: AP / TT Bild

Landslagsstjärnan skapade storm på Twitter – med falsk nakenbild

Skotske landslagsspelaren Charlie Mulgrew chockade under natten till måndagen sina Twitter-följare – med en nakenbild. En bild som alla trodde var på honom.


Celtic-spelaren Charlie Mulgrew chockade sina 82 000 följare på Twitter när han la upp en nakenbild på sig själv och en tjej natten till måndagen. Trodde alla. Men det visade sig att det inte var sant. Faktum är att de på bilden kallas Emily och Brendon, och tillhör norska Hegre's "Beauty and the Beast"-bilder, enligt Mirror.  

Här är den uppmärksammade bilden och om du jämför i bildspelet ovan ser du likheterna:


Det finns dock ingen förklaring till varför Mulgrew valde att lägga upp bilden på sin twitter, men hans fru Alana Mulgrew tyckte i alla fall att det var roligt.

Charlie Mulgrew har inte haft någon spikrak karriär. Han spelade i Celtics ungdomslag, men levde inte upp till förväntningarna. Han spelade sedan i Dundee, Wolverhampton, Southend och Aberdeen, innan han 2011 återvände till den skotska storklubben då han blev Neil Lennons förste inköp. Nu är han även skotsk landslagsman.

Om ni vill se bilden utan pixlar så kan ni gå in på stjärnans Twitter här (vi vill varna för den nakna bilden): https://twitter.com/charlie_mulgrew

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!