Jürgen Klopp hyllar Zlatan Ibrahimovic och säger att han skulle vilja träna honom i framtiden.
1 av 4
Jürgen Klopp hyllar Zlatan Ibrahimovic och säger att han skulle vilja träna honom i framtiden. - Foto: BildbyrŒån
Zlatan Ibrahimovic hyllad av Klopp som vill träna honom.
2 av 4
Zlatan Ibrahimovic hyllad av Klopp som vill träna honom. - Foto: AP / TT Bild
En sympatisk människa som lever för fotbollen.
3 av 4
En sympatisk människa som lever för fotbollen. - Foto: Bildbyrån / UweSpeck
Klopp hyllade även Wenger.
4 av 4
Klopp hyllade även Wenger. - Foto: BildbyrŒån / John Sibley

Klopps dröm: Att få träna "galna" Zlatan

Många har hyllat Zlatan Ibrahimovic i höst. Nu ansluter Dortmunds tränare Jürgen Klopp in i hyllningskören.– I sin nuvarande form är han en världsklasspelare, säger Klopp till Bild.


Borussia Dortmunds tränare Jürgen Klopp anses av många vara en av världens bästa tränare. Han har gjort underverk med Dortmund och tog de till Champions League-final i våras. Han är också känd för att vara en sympatisk människa men även hetlevrad. För några veckor sedan blev han uppvisad på läktaren då han skällde ut fjärdedomaren när Napoli slog Dortmund i Champions League. Nu berättar Klopp att han själv gillar hetlevrade spelare och speciellt Zlatan Ibrahimovic.

– I sin nuvarande form är han en världsklasspelare. Jag skulle inte ha några problem att jobba med honom. Det han gör är helt otroligt, säger han till Bild.

Skulle kunna ge sin parkering till Zlatan

Förra året var Zlatan Ibrahimovic med i en parkeringsfejd i PSG. Vid upprepade tillfällen ställde han sin bil på den assisterande tränaren Claude Makeleles parkeringsplats. Efter att historien blivit omskriven gav svensken svar på tal.

– Lyssna på mig: Om jag vill parkera min bil i omklädningsrummet så parkerar jag min bil i omklädningsrummet, sa han enligt L'Equipe.

För Klopp skulle det inte vara några problem.

 Han skulle kunna få min parkeringsplats på träningsanläggningen, det är inga problem. Galna spelare älskar mig, jag vet inte varför, säger han.

"Han borde heta Sir Arséne Wenger"

Klopp hyllade också Arsenals tränare Arsene Wenger inför deras möte på onsdag.

– Jag älskar honom. För mig borde han heta Sir Arsène Wenger. Han gillar att spela en fin fotboll och gör det som en orkester. Men jag gillar mer heavy metal.

/
/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!