Söndag 5 Dec
Stockholm

Kaos efter cupmatch – fotbollslag anklagas för kissattack

En kanna på toaletten. Borehams Woods spelare blev anklagade av Carlisle att ha skitat ner hela omklädningsrummet med urin.
1 av 4
En kanna på toaletten. Borehams Woods spelare blev anklagade av Carlisle att ha skitat ner hela omklädningsrummet med urin. Foto: Faksimil / 101greatgoals
Väldigt äckligt golv.
2 av 4
Väldigt äckligt golv. Foto: Faksimil / 101greatgoals
Så här borde det inte få se ut.
3 av 4
Så här borde det inte få se ut. Foto: Faksimil / 101greatgoals
Inget vidare trevligt.
4 av 4
Inget vidare trevligt. Foto: Faksimil / 101greatgoals

Fotbollsklubbarna Boreham Wood och Carlisle United är inte bästa vänner. Carlise anklagar nämligen sina motståndare för att orsakat stora skador på omklädningsrummet – bland annat genom att kissa på golvet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett ordkrig har brutit ut i de lägre ligorna i England efter Carlisle United dramatiska seger mot Boreham Wood i FA-cupen den här veckan. Spelarna började bråka efter att Carlisles Mark Beck avgjort i den 95:e minuten. Men det blev värre än så och efter matchen anklagades Boreham Wood spelarna för att ha orsakat skador i omklädningsrummet och att de även ska ha kissat på golvet efter att matchen var slut.

Boreham blev sedan förbannade efter anklagelserna som de anser är falska och gick ut med ett öppet brev där de försvarade sig. Då blev istället Carlisle United sura och pajkastningen var i full gång.

Det har nu gått så långt att bortalaget anlitade advokater och de har bestämt för att ta det här till en högre domstol. Om de ska dra tillbaka den så vill de ha en skriftlig ursäkt från Carlisle, som offentliggörs och som riktar sig till Boreham Wood Football Club, dess spelare, dess ledning och deras supportrar.

Tyvärr känns det dock som att sista saken inte är sagt i den här soppan.

I bilderna ovan så kan ni se fyra bilder som anses vara bevis mot Boreham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela