Här attackerar Napoli-presidenten supporter

Napoli föll mot Parma. Då rann det över för Napolis president Aurelio De Laurentiis. Efter matchen hamnar han i bråk med en supporter – och allt fångas av tevekameror.


Serie A

Parma - Napoli 1-0

Mål: Marco Parolo (55:e)

ITALIEN. Napoli jagade poäng för att hänga med i kampen om andraplatsen i Serie A. Men bortamötet med Parma blev en besvikelse. Hemmalaget vann med 1-0 och nu är Napoli hela nio poäng efter Roma.

Efter matchen försökte italienska tevekanalen RAI få en kommentar ifrån Napolis president Aurelio De Laurentiis, skriver Football Italia.

Trycker upp supporter

Plötsligt händer dock något och De Laurentiis rusar fram till en supporter som står några meter bort.

I den röriga situationen, som fångas på film, kan man se hur presidenten trycker upp supportern mot en bil innan säkerhetsvakter bryter upp situationen och eskorterar De Laurentiis tillbaka till sin bil.

Se hela incidenten här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leksand tappar trio – talangen lämnar

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

1 timme sedan
Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.

Samuelsson om domen: "Fantastiskt bra"

1 timme sedan
Anders Besseberg, tidigare ordförande för internationella skidskytteförbundet, dömdes till tre år och en månads fängelse för grov korruption. Domen glädjer svenska skidskyttestjärnan Sebastian Samuelsson.

Klæbos besked: tillbaka i landslaget

1 timme sedan
Johannes Høsflot Klæbo, världens bäste manlige skidåkare, gör comeback i det norska landslaget.

Efter kollapsen: Maanum snart tillbaka

2 timmar sedan
En omfattande läkarutredning fastslog att det inte fanns något hjärtfel.

Nytt arenabakslag för Värnamo

3 timmar sedan
IFK Värnamo har tvingats flytta sina två första hemmamatcher för säsongen i allsvenskan till Borås arena då gräset på Finnvedsvallen inte är i spelbart skick.