1 av 3
- Foto: Bildbyrån
Bitmärkena på Chellini.
2 av 3
Bitmärkena på Chellini. - Foto: Hassan Ammar/TT
Det är inte kul att vara Luis Suarez dessa dagar.
3 av 3
Det är inte kul att vara Luis Suarez dessa dagar. - Foto: © Bildbyrån / Niklas Larsson / BILDBYRÅN

Efter bortförklaringen: Nu pudlar Suárez och ber om ursäkt

Luis Suárez och Uruguay mot resten av världen. Ungefär så har det sett ut efter 27-åringens bett på Giorgio Chellini – men nu ber han om förlåtelse på sin hemsida.


MONTEVIDEO. Ja, vi vet alla vad som hände mellan Luis Suárez och Giorgio Chellini. Efterspelet har handlat om den fyra månader långa avstängningen från fotbollen som uruguayanen fick – och att han själv, uppbackad av hela Uruguay, hävdar att det hela var ett misstag.

Men nu vänder 27-åringen helt och ber om ursäkt för sitt "tilltag" på sin egen hemsida.

"Ångrar djupt vad som hände"

Han skriver att han har kunnat tänka till efter några dagar hemma och att "sanningen är att min kollega Giorgio Chellini fick fysiska skador på grund av ett bett i en kollision med mig".

Därefter skriver han tre punkter:

"1. Jag ångrar djupt vad som hände. 2. Jag ber om ursäkt till Giorgio Chellini och hela fotbollsfamiljen. 3. Jag lovar till alla att det aldrig någonsin kommer att inträffa en liknande incident involverande mig igen."

/
/
/
VM
/
/
Senaste nytt

Osäker framtid för stjärnorna efter OS-missen

Italien stjälpte snarare än hjälpte landslaget

Möjligheten att ta sig till OS försvann i fredagskvällens snöyra i Luzern. Landslagets förlust mot Schweiz blev inte lättare att hantera några timmar senare. Då gjorde Italien precis vad Sverige hade hoppats på – slog sensationellt Spanien borta.

Svenska OS-besvikelsen: "Sjukt jävla förbannad"

2 timmar sedan
De svenska fotbollsdamerna missar OS i Paris efter 0–1 mot Schweiz. Bland spelarna är besvikelsen stor. Det känns väldigt ledsamt, säger lagkaptenen Kosovare Asllani.

Svenska OS-drömmen sprack – fotbollsdamerna förlorade mot Schweiz

3 timmar sedan
Snön föll i Luzern – och Sverige med den. OS-drömmen sprack i busvädret för ett svenskt landslag som spelat i motvind mest hela hösten. Schweiz vann med 1–0.

Svensk kross i VM-premiären

3 timmar sedan
Sverige inledde handbolls-VM på bästa tänkbara sätt. Kina besegrades med hela 36–24 i Scandinavium i Göteborg. I halvtid stod det 22–8.

OS-silvermedaljör stängs av för åldersfusk

igår 20:20
OS-silvermedaljören på 400 meter i London 2012, Luguelín Santos från Dominikanska republiken, stängs av tre år för att ha fuskat med sin ålder.