Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter bortförklaringen: Nu pudlar Suárez och ber om ursäkt

- 30/06/2014, 19:45 -
1 av 4

Bildbyrån

Bitmärkena på Chellini.
2 av 4

Bitmärkena på Chellini.

Hassan Ammar/TT

Syns tydligt.
3 av 4

Syns tydligt.

Twitter

Det är inte kul att vara Luis Suarez dessa dagar.
4 av 4

Det är inte kul att vara Luis Suarez dessa dagar.

© Bildbyrån / Niklas Larsson / BILDBYRÅN

Luis Suárez och Uruguay mot resten av världen. Ungefär så har det sett ut efter 27-åringens bett på Giorgio Chellini – men nu ber han om förlåtelse på sin hemsida.

MONTEVIDEO. Ja, vi vet alla vad som hände mellan Luis Suárez och Giorgio Chellini. Efterspelet har handlat om den fyra månader långa avstängningen från fotbollen som uruguayanen fick – och att han själv, uppbackad av hela Uruguay, hävdar att det hela var ett misstag.

Men nu vänder 27-åringen helt och ber om ursäkt för sitt "tilltag" på sin egen hemsida.

"Ångrar djupt vad som hände"

Han skriver att han har kunnat tänka till efter några dagar hemma och att "sanningen är att min kollega Giorgio Chellini fick fysiska skador på grund av ett bett i en kollision med mig".

Därefter skriver han tre punkter:

"1. Jag ångrar djupt vad som hände. 2. Jag ber om ursäkt till Giorgio Chellini och hela fotbollsfamiljen. 3. Jag lovar till alla att det aldrig någonsin kommer att inträffa en liknande incident involverande mig igen."