Mubarak Wakaso på alla fyra.
1 av 4
Mubarak Wakaso på alla fyra.
Det går med en jäkla fart.
2 av 4
Det går med en jäkla fart.
Inter-brassen Hernanes.
3 av 4
Inter-brassen Hernanes.
Är nästan snabbare.
4 av 4
Är nästan snabbare.

Är det här löpsteget som tar fotbollen till nästa nivå?

Det var i Ghanas semifinal-match mot värdlandet Ekvatorialguinea i de afrikanska mästerskapen som Mubarak Wakaso visade på oanade kunskaper.


I semifinalen mellan Ghana och Ekvatorialguinea visar Celtic-lånet Mubarak Wakaso på sin smidighet, när han springer och snubblar. 

Han lyckas springa på alla fyra och hålla farten upp med förvånandsvärt bra resultat. Kanske var det såna knep som till sist gav Ghana en 3–0-seger.

Bildkälla 

Knepet är inte ovanligt i europeiska fotbollsligor, bland annat har vi sett Inter-brassen Hernanes göra något liknande i en bortamatch mot Sampdoria

Bildkälla 

/
/
/
Har du testat springa på alla fyra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

3 timmar sedan

Duplantis vinner även när det går emot

3 timmar sedan
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.